Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végigrazziázza az EU-elnökséget a rendőrség

Garázs

Végigrazziázza az EU-elnökséget a rendőrség

Június 30-ig fokozott ellenőrzésekre lehet számítani Budapesten és Pest megyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közbiztonsági és közlekedésrendészeti ellenőrzést rendelt el az uniós elnökséggel kapcsolatos rendezvényekre való tekintettel.

A Magyar Köztársaság január 1-től június 30-ig először tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét. Az EU-elnökséggel kapcsolatos feladatok ellátása során jelentős számú, nagy érdeklődéssel és nemzetközi figyelemmel járó rendezvény kerül lebonyolításra, melyek eseménymentes, zavartalan megtartása kiemelkedően fontos nemzeti érdek. A rendezvények többsége Budapesten lesz, ezért csütörtöktől június 30-ig fokozott ellenőrzésre lehet számítani Budapest teljes területén.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a megye illetékességi területén és a főváros területén áthaladó autópálya-szakaszokon tart majd fokozott ellenőrzéseket szombattól szintén június 30-ig. Az intézkedések keretében a feladat végrehajtására beosztott állomány szúrópróbaszerűen igazoltatásokat, ellenőrzéseket hajthat végre.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés