Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megvannak az új Swift árai

Garázs

Megvannak az új Swift árai

Október 1-jétől boltokban az új Suzuki Swift. Nem olcsó.

Megérkezett az új Swift a magyar márkakereskedésekbe. A Párizsi Autószalonon történt hivatalos bemutatója után már pontos árait is tudjuk – amit a minap megejtett menetpróbán még csak sejtettünk, immár biztos. Alapára tehát 3 157 000 forint. Ennyibe kerül a 3 ajtós, 1.2-es benzinmotorral szerelt GC modell manuális klímával, menetstabilizálóval, 7 légzsákkal. A gazdagabb felszereltségű GLX 5 ajtós kivitelben 3 699 000 forint.

Dízel (1.3, 75 LE) januártól, 1.6 Sport csak jó egy év múlva. Az 1.3-ast váltó, annál papíron csöppet erősebb (94 LE és 118 Nm), de feltétlen sokkal szerényebb fogyasztású, illetve károsanyag-kibocsátású 1.2-es benzinest (5 l/100 km és 116 g/km) alapból 5 fokozatú kézi váltóval adják, és rendelhető 4 sebességes automatával is.

A harmadik generációs, négy tárcsafékes Swift EuroNCAP-töréstesztje ötcsillagos lett, karosszériája merevebb, súlya maradt a régi, sőt 10 kg-ot faragtak is az elődhöz képest, kerekei 15 vagy 16 collosak, csomagtere kicsi, alig több mint 200 literes, viszont az 5 centivel nyújtott tengelytávnak köszönhetően javult a helykínálat a második sorban.

A Magyar Suzuki Zrt. az esztergomi gyártósorokról világszerte évi 100 ezer Swift eladását tervezi – túlnyomó többségük exportra megy. Legdrágább változata a minden jóval ellátott GS 4 229 000 forintért. Keressen rá árlistánkban!



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés