Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fisico, Alesi, pacsi

Garázs

Fisico, Alesi, pacsi

Hétvégén erősen ajánlott kimenni a Hungaroringre.

Augusztus 21-22-én, szombaton és vasárnap kicsit Le Mans lesz a Hungaroring, ugyanis 1000 km-es versenyt rendeznek nálunk az LMS keretében sztárostul, márkakupástul, először.

Az LMS arról szól, hogy ne csak a híres 24 óráson gyilkolják egymást és autóikat a srácok, legyen hol gyakorolni, tesztelni – idén pl. Franciaországon kívül megfordulnak még Angliában, Belgiumban, Portugáliában is. No meg Mogyoródon.

Jön elvileg Giancarlo Fisichella, Jean Alesi és Olivier Panis (egykori F1-esek), VIP-vendégként, betétfutamon meg magyarok is lehetőséget kapnak: Michelisz Norbert és Walter Csaba egy-egy Lamborghini Gallardo LP 560-4 volánja mögött bizonyíthat.

A királykategóriás Audi és a Peugot csodajárgányai közül vélhetően csak egyet, egy 908 HDi-t láthatunk majd a maga szerény 730 lóerejével és 1200 Nm-ével, Panis (társaival) ebben igyekszik megszerezni a sorozat bajnoki címét.

A “kisebb” géposztályokban rahedli Ferrari és Porsche mellett Spyker és Aston Martin is lesz, Alesi és Fisichella egy F430 GT-ben GT-zik.

Szombaton reggel 8 után kezdődik a móka edzésekkel, időmérőkkel. Az első Lambo-verseny 15.30-kor indul. A vasárnapot ők nyitják a második meccsel (8.50-től), de harmadjára is összecsapnak, déltől. Még egy betétfutam lesz, a Radical Masters. LMS autugramosztás 13.45-től, pacsi Alesivel, verseny 16 órától. Estig. Nagyon sötét lesz, mire befejezik. Jegyinfók itt.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés