Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első fotók az Audi A7-ről

Garázs

Az első fotók az Audi A7-ről

Este hivatalos premier, addig is íme az első fotók az Audi A7-ről.

Az internet korában mindig veszélyes a hivatalos premier előtt bárki kezébe gyári fotókat adni valamilyen újdonságról, az elmúlt években az Audi is megtanulhatta volna a leckét. Nem tette, így a hétfő estére tervezett A7-leleplezés előtt órákkal megjelentek az első fotók különböző autós oldalakon.

Abba kár lenne belemenni, hogy tényleg véletlenről vagy szándékos szivárogtatásról van szó jelen esetben, a lényeg, hogy a hivatalosan A7 Sportback néven emlegetett modell már látható és nem okoz túl sok meglepetést a sorsát eddig is figyelemmel kísérők számára.

Először, tanulmányként a 2009-es Detroiti Autószalonon mutatkozott be, az azóta ismert arányok és vonalak nem változtak számottevően. Szépen beleillesztették az öt méternél valamivel rövidebb autót az egységes márkaarculatba, átalakultak a külső visszapillantók és légbeömlők, egyébként pontosan ilyen ferdehátúra lehetett számítani.

Mert az Audi megőrizte a koncepció ötajtós kialakítását is, így nemcsak sportos, hanem egyszerre praktikus is az A7. Kabinja szigorúan négyüléses kialakítással készül, hátsó pad opcióként sem lesz elérhető.

Minden más este derül ki a következő generációs A6 alapjaira épülő autóról, amelyből S7, RS7 és hibrid kivitel is készül.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés