Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cogito ergo brumm

Garázs

Cogito ergo brumm

Buick Western hétvége és amerikai autósparty volt Császáron. Megnéztük.

A Komárom-Esztergom megyei Császár településen található Henrix Cityben rendezték meg a Buick Klub Magyarország első találkozóját. Az egyhektáros vadnyugati kisváros minden tekintetben stílusos és egyedi helyszíne volt az eseménynek, ugyanis autentikus környezetben biztosított kellemes kikapcsolódást kortól és nemtől függetlenül mindenki számára.

A helyi sheriffről elnevezett rezervátum folyamatosan fejlődik, és érdeklődési körtől függetlenül vár minden formális és informális rendezvényt. A korhű fogadó, bank, múzeum, akasztófa és víztorony nemcsak díszletként funkcionál, hanem rendeltetésszerű használatra is alkalmas, persze a törvényben meghatározott feltételek betartása mellett. A területen kurrens pénznem a Henrix Dollár, melynek mindenkori árfolyama 1 Ft. Az ételek és italok mennyisége bőséges volt, áruk pedig meglepően olcsó, hála a város polgi-sheriffjének.

Pöpec amerikai autók…

Az autósparty a klub életében oly’ mértékben meghatározó esemény volt, hogy a jövőben rendhagyó ünnepként, piros betűvel szerepel majd a klubtagok naptárjában. Közel 400 látogató és 70-80 amerikai autó jelent meg a kis falu határában található tisztáson. A három napra tervezett dzsembori programja laza volt, és tényleg a kikapcsolódásra és a szórakozásra összpontosult. A farm területén művelhető elfoglaltságok (lovaglás, íjászat, múzeumlátogatás, élőzene és country-dance) mellett sok műszaki diskurzus és eszmecsere zajlott a résztvevők között, de az ottlét színe-java mégiscsak a parkoló autócsodák voltak.

…és cowboyok meg cowgirlök a westerngalériában

A szervezéshez és a lebonyolításhoz szükséges türelemért, kitartásért és rátermettségért Silveradót és Buickbandit illeti a virtuális vállveregetés.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés