Connect with us

technokrata

Környezetvédelem, gazdaság, polimerek – jön a II. Műanyagipari Konferencia

mmsz konferencia

Ipar

Környezetvédelem, gazdaság, polimerek – jön a II. Műanyagipari Konferencia

Környezetvédelem, gazdaság, polimerek – jön a II. Műanyagipari Konferencia

Elismert szakemberek, fontos környezetvédelmi és gazdasági témák. Kérdések és válaszok. Immár második alkalommal rendezik meg a II. MMSZ Műanyagipari Konferenciát. A helyszín a HUNGEXPO.

Az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUNGARY szakmai kiállítás társrendezvényeként rendezi meg a Magyar Műanyagipari Szövetség május 18-án a II. MMSZ Műanyagipari Konferenciát, illetve ennek nyitányaként 10:30 órától éves közgyűlését a HUNGEXPO-n – olvasható a Polimereken.

A konferencián előadást tart Prof. Dr. Csath Magdolna közgazdász, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kutatóprofesszora. A szakember a hazai és nemzetközi gazdasági helyzet aktualitásairól, eredményeiről, kihívásairól beszél. A Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Energia- és Klímapolitikai Üzletágának vezetője, Hortay Olivér a 2023-as év energiapiaci várakozásairól számol be. De sor kerül Bűdy László műanyagipari szakértő, az MMSZ elnökségi tagja „Árak, trendek a polimerek piacán” című előadására is.

A konferencián bemutatkozik a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI), amely azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a közvetlen kezelésű uniós források elnyerésében segítse a magyar és közép-kelet-európai pályázókat.

A várhatóan 15 órakor ér véget erő konferencia helyszíne:

HUNGEXPO, A pavilon, A1 galéria, 106-os terem.

Az MMSZ közgyűlése zártkörű, a konferencia résztvevői előzetesen a ezen a linken tudnak regisztrálni, ingyenes belépőhöz a HUNGEXPO területére pedig ide kattintva lehet hozzájutni. A programtervezetet itt lehet megtekinteni.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés