Connect with us

Hirdetés

technokrata

Energetikai átállás: óriási lehetőség a gyártók számára

Ipar

Energetikai átállás: óriási lehetőség a gyártók számára

Energetikai átállás: óriási lehetőség a gyártók számára

Tekintettel arra, hogy a gyártóknak nagy mennyiségű energiára van szükségük a Centrica Business Solutions összeállított egy tanulmányt (Whitepaper-t), amely olyan gyakorlati lépéseket tartalmaz, amelyeket már most megtehet, hogy kihasználja az energiaátállásban rejlő lehetőségeket.

Töltse le és tekintse meg Centrica Business Solutions legújabb fehér könyvét, tanulmányát, és megtudhatja, hogyan segítettek a Tarketthez hasonló gyártóknak csökkenteni szén-dioxid-kibocsátásukat. Ennek eredményeként csökkenthetik termelési költségeiket, védekezhetnek az áringadozások ellen és jobb versenyhelyzetet érhetnek el.

WHITEPAPER LETÖLTÉSE

Lehet, hogy a nettó zéró szén-dioxid-kibocsátás az európai gyártók vissza nem térő lehetősége?

Töltse le tájékoztatót, amelyből megtudja, hogyan védhetik meg a fenntarthatóságot célzó beruházások a gyáripart, hogyan küzdhetnek az energiaárak ingadozása ellen, és hogyan tehetik versenyképesebbé vállalkozását.

A gyártók fordulóponthoz érkeztek. A költségek minden téren emelkednek, a nyersanyagoktól és a munkaerőtől kezdve az üzemanyagokon és szállításon át az energiaárakig. Teljesen érthető lenne, különösen az elmúlt két év zavarait figyelembe véve, ha a gyártókat érzékenyen érintené, hogy az áremelkedések szinte teljes egészében felemésztenék a megtermelt nyereségüket.A gyártók fordulóponthoz érkeztek. A költségek minden téren emelkednek, a nyersanyagoktól és a munkaerőtől kezdve az üzemanyagokon és szállításon át az energiaárakig. Teljesen érthető lenne, különösen az elmúlt két év zavarait figyelembe véve, ha a gyártókat érzékenyen érintené, hogy az áremelkedések szinte teljes egészében felemésztenék a megtermelt nyereségüket.

Ugyanakkor a gyáripar számára sok szempontból is kihívást jelent a nettó zéró célok megvalósítása. A szén-dioxid-kibocsátás csökkentése nem csak a bolygó érdekében fontos, hanem kereskedelmi szempontból is ésszerű lépés egy olyan időszakban, amikor a fogyasztók és a kiskereskedők olyan gyártóktól vásárolnak, akik bizonyítják a környezetvédelem iránti elkötelezettségüket.

Hogyan lehet egyszerre a pénzügyi és a környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelni? Új tájékoztatatónkban megvizsgáljuk, hogy:

  • Hogyan biztosíthatnak versenyelőnyt a fenntarthatóbb módon gyártott termékek
  • Milyen dekarbonizációs projektek révén érhet el nagyobb árstabilitást és rezilienciát
  • Milyen kihívást jelent a hőtermelés szénfüggésének csökkentése az ipari gyártási folyamatokban

A fenntarthatóság mellett elkötelezett gyártóknak most talán vissza nem térő lehetőségük van arra, hogy csökkentsék az energiaárak ingadozásának hatását és fokozzák az ellátásbiztonságot. Töltse le a whitepaper tanulmányt, amelyben elolvashatja a hasonló vállalkozások tapasztalatait, és megismerheti azokat a gyakorlati lépéseket, amelyekkel már most elindulhat a fenntarthatóság és dekarbonizáció útján.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés