Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jelentkezőket várnak a munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztéséhez kapcsolódó pályázathoz

munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztése

Ipar

Jelentkezőket várnak a munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztéséhez kapcsolódó pályázathoz

Jelentkezőket várnak a munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztéséhez kapcsolódó pályázathoz

Várjuk a jelentkezőket a munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztése az ipari gép, berendezés, eszköz javítása ágazathoz kapcsolódó pályázathoz.

A Dorogi Ipartestület, és konzorciumi tagként a Magyar Iparszövetség (OKISZ), az ipari eszközök javítása ágazatban megvizsgálja az ágazatban működő munkaadók jelenlegi munkaerőpiaci helyzetét, a feltárt kihívásokra pedig egy pilot projekt keretében megoldást nyújt a bevont célcsoport számára.

A projekt 2020. április 1-jén vette kezdetét és 12 hónapig fog tartani.

A fejlesztési program a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretei között (GINOP) valósul meg konzorciumi formában.

Az ágazatban jelentős technológiai fejlődés ment végbe az utóbbi években-évtizedekben, a munka jövője témában beadásra került pályázat egyik célja, hogy meghatározza, az iparág „hogyan tovább”-ját, mely területek felé érdemes elmozdulni, hol vannak kihívások, és mik azok a területek, melyek az új technológiák miatt már nem fejleszthetők, fejlesztendők tovább.

A külföldi jó példákat is alapul véve, a 21. századi technológiák bemutatása, bevezetésének támogatása a legfőbb célja jelen projektnek.

Mélyinterjúk alapján a jelen helyzet felmérése valósul meg, és ennek megismerését követően, megoldási javaslatok kidolgozására kerül sor.

A projekt második felében várhatóan a kidolgozott tanulmány eredményeként, abban javasolt, bevezethető munkafolyamatok megismertetése, népszerűsítése valósul meg, valamint képzések révén segítik a Kedvezményezettek a munkáltatók számára a technológiák elsajátítását.

A mélyinterjú alanyainak és a területen működő vállalkozásoknak lehetősége nyílik személyes tanácsadás igénybevételére, valamint három rendezvény is megvalósításra kerül, ahol az elért eredményeket ismertetik az érdeklődőkkel. A rendezvények témája lesz ezen kívül még a kollektív szerződések szerepe az ágazatban.

Az interjúhoz kapcsolódóan várjuk az ágazathoz kapcsolódó érdeklődő jelentkezőket!

Továbbá várjuk a(z ágazati) képzőintézmények vezetőinek jelentkezését is, hogy általuk átfogó képet kaphassunk a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetről!

Ha szeretne bekapcsolódni, vagy, ha esetleg szívesen ajánlana ilyen vállalkozást, keressen minket az alábbi elérhetőségeken, bővebb információ és jelentkezési lehetőség: nagy.ilona@okisz.hu vagy 06-20-851-5750

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés