Connect with us

technokrata

Munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztés

mélyinterjú

Ipar

Munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztés

Munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztés

Munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztése veszi kezdetét az ipari gép, berendezés, eszköz javítása ágazatban.

A Dorogi Ipartestület, és konzorciumi tagként a Magyar Iparszövetség (OKISZ), az ipari eszközök javítása ágazatban megvizsgálja az ágazatban működő munkaadók jelenlegi munkaerőpiaci helyzetét, a feltárt kihívásokra pedig egy pilot projekt keretében megoldást nyújt a bevont célcsoport számára.

A projekt 2020. április 1-jén vette kezdetét és 12 hónapig fog tartani.

A fejlesztési program a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretei között (GINOP) valósul meg konzorciumi formában.

Az ágazatban jelentős technológiai fejlődés ment végbe az utóbbi években-évtizedekben, a munka jövője témában beadásra került pályázat egyik célja, hogy meghatározza, az iparág „hogyan tovább”-ját, mely területek felé érdemes elmozdulni, hol vannak kihívások, és mik azok a területek, melyek az új technológiák miatt már nem fejleszthetők, fejlesztendők tovább.

A külföldi jó példákat is alapul véve, a 21. századi technológiák bemutatása, bevezetésének támogatása a legfőbb célja jelen projektnek.

Mélyinterjúk alapján a jelen helyzet felmérése valósul meg, és ennek megismerését követően, megoldási javaslatok kidolgozására kerül sor.

A projekt második felében várhatóan a kidolgozott tanulmány eredményeként, abban javasolt, bevezethető munkafolyamatok megismertetése, népszerűsítése valósul meg, valamint képzések révén segítik a Kedvezményezettek a munkáltatók számára a technológiák elsajátítását.

A mélyinterjú alanyainak és a területen működő vállalkozásoknak lehetősége nyílik személyes tanácsadás igénybevételére, valamint három rendezvény is megvalósításra kerül, ahol az elért eredményeket ismertetik az érdeklődőkkel. A rendezvények témája lesz ezen kívül még a kollektív szerződések szerepe az ágazatban.

A mélyinterjúk lebonyolításához keressük az érdeklődő partnereket!

Ha szeretne bekapcsolódni, keressen minket az alábbi elérhetőségeken, bővebb információ és jelentkezési lehetőség: nagy.ilona@okisz.hu vagy 06-20-851-5750

További Ipar

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin