Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intelligens gyárak számára kínál intelligens megoldásokat a Leadec Mixed-Reality technológiája

Ipar

Intelligens gyárak számára kínál intelligens megoldásokat a Leadec Mixed-Reality technológiája

Intelligens gyárak számára kínál intelligens megoldásokat a Leadec Mixed-Reality technológiája

A társaság már 25 éve gondoskodik a magyar járműipar zavartalan körülményeiről. A komplex szolgáltatások mellett a vásáron a cég új technológiai fejlesztései állnak a középpontban: a Leadec bemutatja a műszaki karbantartást egyszerűsítő Mixed-Reality elnevezésű adatszemüvegét.

Dákai Ferenc a Leadec Kft. ügyvezető igazgatója a kiállításon elmondta, hogy a társaság a magyar GDP 10 százalékát előállító járműipar kulcsfontosságú gyárainak üzemeltetéséről és a gyártás folyamatban tartásáról gondoskodik.

 

„A magyar autóipar évről-évre növekvő értékű megbízásokkal látja el a Leadec Kft.-t, amelynek árbevétele öt év alatt 40 százalékkal növekedett és 2017-ben mintegy 7,5 milliárd forint volt. Magyarország legjelentősebb autógyáraiban 580 szakemberünk robotok és megmunkáló központokat telepítésén működik közre, speciális igények szerint készít villamos vezérlőszekrényeket”. 

– folytatta az ügyvezető.

Az autóipar szakértői

A társaság gyártja egyebek között a csúcsminőségű autók előállításakor szükséges nagy teherbírású darupályákat és acélszerkezeteket, logisztikai szállítóberendezéseket. A szolgáltatások közé tartozik az adatátviteli berendezések elektromos installációja és a gyártócsarnokok épületvillamossága. A győri, kecskeméti, szentgotthárdi, szombathelyi és miskolci telephelyeken dolgozó szakemberek működtetik a gyárak központi villamosenergia-ellátó rendszereit és ellátják a létesítmények műszaki és infrastrukturális üzemeltetését, beleértve a gyártósorok szigorú előírásoknak megfelelő műszaki takarítását.

„A Leadec szolgáltatásai teszik lehetővé, hogy a világ legrangosabb autómárkáit előállító szakemberek kizárólag a prémium minőségű termelésre összpontosíthassanak”

– tette hozzá az ügyvezető.

Kiterjedt portfolió

Dákai Ferenc elmondta:

„Büszke vagyok arra, hogy a Leadec Kft. az elmúlt évtizedekben a magyar gyártóipar stabil és megbízható partnerévé vált szolgálatásaival. Ezek kiterjednek a létesítmény üzemeltetéstől, a műszaki tisztításon, az elektromos berendezések installációján és karbantartásán keresztül a berendezések technikai kivitelezésig. A Leadec nemzetközi nagyvállalat több mint 50 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik. Ügyfelei élvezik a kiterjedt gyáripari know-how előnyeit és az egységes minőségi és technológiai elvek szerint nyújtott szolgáltatásainkat.”

Folyamatos fejlesztés: Mixed-Reality

Georgi Tschumburidse, a Leadec Central Europe ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a Leadec a régiók közötti tudás áramlását ösztönzi. A cég szakemberei folyamatosan fejlesztik azokat a technológiákat, amelyek növelni képesek a megbízó autógyártó üzemek versenyképességét. Rámutatott: a társaság egyik legújabb hatékonyság növelő innovációja az az adatszemüveg, amely megkönnyíti a komplex gyári berendezések és alkalmazásaik karbantartását. A stuttgarti egyetemmel közösen kifejlesztett eljárás munkaerőt, időt és költséget takarít meg a gyártás folyamatosságának fenntartása érdekében. A technológia gyakorlati alkalmazását a Leadec az egyik magyarországi prémium autógyártó ügyfelénél kezdi meg.

Vonzó álláskínálat magyar szakembereknek

A társaság új ügyfeleknek és lehetséges munkavállalóknak egyaránt bemutatkozik a kiállítás ideje alatt. A Leadec Kft. vonzó karriert és stabil jövedelmet kínál leendő munkatársainak, akik az egyszerű munkavégzéstől a legmagasabb szintű technológia kiszolgálásáig választhatnak az állások közül. A társaság ügyfélkörének esetleges bővítésével kapcsolatban a budapesti kiállítás előtti hetekben intenzív előkészítő tárgyalásokat folytatott Németországban.

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés