Connect with us

technokrata

Idén is díjazza a Magyar Telekom Csoport a fenntarthatóságot szolgáló digitális megoldásokat

E-Környezetvédelem

Idén is díjazza a Magyar Telekom Csoport a fenntarthatóságot szolgáló digitális megoldásokat

Idén is díjazza a Magyar Telekom Csoport a fenntarthatóságot szolgáló digitális megoldásokat

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország 12. alkalommal hirdeti meg pályázatát a DELFIN Díjra, amivel a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett, tevékenységükhöz viszonyítva kimagasló törekvést felmutató vállalkozások és szervezetek munkáját ismeri el.

Június 30-ig lehet pályázni a díjra, négy kategóriában.

A DELFIN Díj (Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) pályázat keretében olyan, már megvalósult projektekkel lehet pályázni, amelyek illeszkednek a következő 4 kategória valamelyikébe:

  • Fenntartható innováció
  • Klímavédelem
  • Sokszínűség
  • Fenntartható tudatformálást

A 2019. évi pályázat elbírálása során a zsűri kiemelt figyelmet fordít a smart, digitális megoldásokra, valamint a technológiai újításokat bemutató projektekre. A beérkező pályázatokat értékelő szakmai zsűri tagjai: Krégl Klementina, T-Systems Magyarország innovációs kompetenciaközpont vezetője, Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója, Szabó Béla, a Magyar Telekom márkakommunikációs igazgatója és Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom fenntarthatósági központjának vezetője.

2019-ben a DELFIN Díj pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész erre az alkalomra készített alkotását kapják, emellett minden díjazott kiállítási lehetőséget kap a szeptember 14-én megrendezésre kerülő, 12. Fenntarthatósági Napon az Akvárium Klubban, valamint a díjazott pályázatokról 2-3 perces, bemutatkozó videó készül. A nyertes KKV-k és civil szervezetek díja továbbá Magenta 1 Business előfizetés, míg a nyertes nagyvállalatok bemutatkozási és kiállítási lehetőséget kapnak a T-Systems Magyarország 2019. évi Symposiumán, amely az ICT iparág legnagyobb, egész napos rendezvénye.

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtani 2019. június 30-ig az online adatlap kitöltésével.

A pályázati felhívás itt érhető el.

További E-Környezetvédelem

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin