Connect with us

Hirdetés

technokrata

Először kerül megrendezésre a FIFOG, a Fiatal Fogorvosok Országos Találkozója

fifog

e-Egészségügy

Először kerül megrendezésre a FIFOG, a Fiatal Fogorvosok Országos Találkozója

Először kerül megrendezésre a FIFOG, a Fiatal Fogorvosok Országos Találkozója

A Nemzetközi Fogorvosok Napja alkalmából, március 6-án, első alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a FIFOG, azaz a Fiatal Fogorvosok Országos Találkozója.

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett esemény célja, hogy találkozási fórumot teremtsen fogorvosok legfiatalabb generációjának. A találkozóra az ország minden részéből várják a fogorvostan-hallgatókat. A díjmentes rendezvényt a Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete és a MindentMent Fogászati Rendelőhálózat szervezi.

„Régi vágyunk volt, ez a rendezvény! Szerettünk volna egy olyan fórumot teremteni, ahol kötetlen formában találkozhatnak az ország összes egyetemének fogorvos hallgatói. Fontos, hogy ismerjük és segítsük egymást”

– mondta Pap Dávid, az MFHE elnöke.

Hasonló véleményen van Aranyi Rita, a MindentMent Fogászati rendelőhálózat igazgatója. A szakember szerint a betöltetlen pozíciók száma évente további 10 százalékkal nő, több száz fogorvos hiányzik a szakmából.

„A következő évtizedekben fogorvoshiánnyal, asszisztens- és nővérhiánnyal kell szembenézni. Ezért fontos a FIFOG, ahol a fiatal kollégák szorosabbra fűzhetik kapcsolataikat, új lehetőségeket teremthetnek szakmai együttműködésre, fejlődésre és talán életre szóló barátságokra.”

A FIFOG programja egy rövid hivatalos megnyitóval kezdődik, ahol átadásra kerül a MindentMent által alapított Hallgatói Kiválóság Díj, melyet követően vacsora és a Smile Party zárja a rendezvényt, ahol a résztvevők egyetlen feladata, hogy jól érezzék magukat és kapcsolatokat építsenek. Az eseményre több mint 300 fogorvostanhallgató jelezte a részvétételét.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További e-Egészségügy

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés