Connect with us

technokrata

Hatalmas akcióval készül a WIWE a szív napjára

e-Egészségügy

Hatalmas akcióval készül a WIWE a szív napjára

Hatalmas akcióval készül a WIWE a szív napjára

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója a Millenárison megrendezésre kerülő programsorozat keretében ingyenes EKG mérést és stroke rizikó felmérést ajánl a lakosságnak, illetve a MAESZ szűrőkamionján is számos helyszínen várja az érdeklődőket.

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója a tavalyihoz hasonlóan az idei Szívünk Napja rendezvénysorozat kapcsán is széleskörű szűrési lehetőség biztosításával járul hozzá a szív – és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. A 2000 óta megrendezésre kerülő rendezvény a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány támogatásával hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre, a helyes életmód fontosságára.

A WIWE a Millenárison szeptember 30-án megrendezésre kerülő egész napos rendezvényen, két helyszínen is várja az érdeklődőket ingyenes EKG méréssel és tanácsadással: egyrészt saját standján, másrészt a Magyar Kardiológus Társaság standjánál ajánl egész napos szívegészség és stroke rizikó felmérést. A rendezvényen minden alapvető szűrést biztosítanak a szervezők, így az EKG mérés mellett lesz vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés is.

A WIWE a széles körű prevenció jegyében a „Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja – Megelőzés Éve 2018-19” országos programsorozat részeként is számos településen ajánl ingyenes EKG mérést és stroke rizikó felmérést szeptember hónapban, majd az év hátralévő részében is.

A promóció részeként a WIWE készülék kedvezményes áron érhető el a WIWE webshopban szeptember 24 és 30 között.

További e-Egészségügy

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin