Connect with us

Hirdetés

technokrata

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus közepétől Magyarországon is elérhetővé vált a YouTube Music és a YouTube Premium diákkedvezményes előfizetései. A  felsőoktatási hallgatók részére ajánlott előfizetési csomagok kedvezményes áron kínálnak reklámmentes hozzáférést a zene, az eredeti sorozatok és a mozifilmek világához.

Klasszikus zenét keresel koncentráláshoz a vizsgákra készülve vagy egy ütős lejátszási listát a félév végi bulihoz? Szeretnél egy jó sorozatot találni, amit a nyári szünetben érdemes órákig a képernyőre ragadva nézni, mint például a Cobra Kai vagy az Origin? Szeretnéd egy kicsit felhozni a fizika tudásod és az MIT korábbi professzorától, az asztrofizikus Walter Lewintől tanulni? Mi megoldjuk!

Idén májustól már Magyarországon is elérhető a YouTube Music zenei streaming szolgáltatás, amivel meghallgathatod a legújabb zeneszámokat, kapcsolatban maradhatsz kedvenc előadóiddal, valamint rengeteg új zeneszámot fedezhetsz fel.

A YouTube Music két verziója áll rendelkezésre:

  • Az ingyenes, hirdetéseket tartalmazó YouTube Music.
  • A YouTube Music Premium, amely nem tartalmaz hirdetéseket, valamint elérhető a „háttérben való zenehallgatás” funkció, valamint a zeneszámok letöltése.

A YouTube Premium reklámok nélküli szórakozást nyújt tagjainak a YouTube teljes kínálatára, valamint hozzáférést biztosít a YouTube Originals filmekhez és sorozatokhoz is.

Mostantól pedig a felsőoktatásban tanuló hallgatók jelentős kedvezménnyel érhetik el ezeket a szolgáltatásokat. A YouTube Music Premium diákcsomag ára 790 Ft/hó, a YouTube Premium diákcsomag pedig 1090 Ft/hó lesz.

A felsőoktatásban tanuló diákok számára kialakított kedvezményes előfizetést kínáló YouTube Music letölthető a Play Store-ból, valamint elérhető a music.youtube.com oldalon.  A YouTube Premium szolgáltatás a youtube.com/premium oldalon érhető el. További információ a diákkedvezménnyel kapcsolatban itt található.

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés