Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar megoldás is versenyben van az év legjobb szurkolói élménytechnológiája címért

seyu

Digitalizáció

Magyar megoldás is versenyben van az év legjobb szurkolói élménytechnológiája címért

Magyar megoldás is versenyben van az év legjobb szurkolói élménytechnológiája címért

Újabb nemzetközi elismerés: a magyar fejlesztésű ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ digitális sporttechnológiai megoldását — a népszerű szurkolói képmegosztó alkalmazást — is beválasztották a 2021-es Social Football Summit Awards legjobb három jelöltje közé, így versenyben van a szakmai fődíjért a Top Fan Engagement kategóriában. A verseny nyílt voksolás útján dől el, november 2-ig várják a szervezők a szavazatokat a jelöltekre.

A Social Football Summit egy labdarúgásra fókuszáló olasz szervezet, mely szerte a kontinensen figyeli a sportág előremutató technológiai megoldásait. Évente egyszer, nagyszabású díjátadó esemény keretein belül hirdetik ki díjazottjaikat — az adott időszakban példamutatónak ítélt szakmai projekteket, 12 különböző kategóriában.

A digitális transzformációra és szurkolói aktivitásra fókuszáló Top Fan Engagement kategóriában olyan kiemelkedő, technológiai újításokkal előremutató megoldásokat jelöltek, amelyek szorosabbá teszik a kapcsolatot a sportszervezetek és rajongóik között. A 2021-es mezőnyben három kiválóan teljesítő, kreatív cég került a figyelem középpontjába: a Seyu mellett az olasz 45° Minuto és a Sorare alkalmazásai vannak versenyben.

A magyarok számára is nyitva a szavazás

Izgalmas időszaknak nézünk elébe: november 2-áig a magyarok számára is elérhető a külön erre a célra készült online szavazófelület, így ők is lehetőséget kapnak, hogy leadják voksaikat az általuk legjobban kedvelt projektre.

A nyertesek személyes meghívást kapnak majd az exkluzív díjkiosztóra, amely november 15-én Rómában megrendezendő Social Football Summit nevű kétnapos rendezvénysorozat alatt tartanak meg.

A rendezvénysorozat Olaszország legnagyobb olyan eseménye, ahol nemzetközi előadók tartanak beszédeket, kimondottan a labdarúgással kapcsolatos üzleti fókuszú témákra koncentrálva. A rendezvény helyszíne az S.S. Lazio és az AS Roma hazai meccseinek is otthont adó Stadio Olimpico lesz.

Egyre nagyobb nemzetközi figyelem övezi a Seyu megoldását

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ egy olyan digitális sporttechnológiai újítás, amely lehetőséget ad a sportrajongóknak arra, hogy kedvenc csapatukat vagy sportolójukat virtuálisan, akár saját otthonukból is motiválják. A megoldás szurkolók milliói számára teszi lehetővé, hogy egy mobil applikáción keresztül oszthassák meg képeiket és a hozzá tartozó üzeneteiket a stadionok LED felületein, óriáskivetítőin, illetve a közösségi médiában is a mérkőzések során. Az innovatív megoldás ezáltal egy újfajta, még mélyebb összetartozási élményt biztosít a rajongóknak, bárhol is legyenek a világon.

A Seyu-val folytatott együttműködés abban is segít a kluboknak, hogy még több figyelmet, szurkolói aktivitást és kézzelfogható üzleti értéket generáljanak. A Magyarországon már több mint 300 eseményen bizonyított (Magyar Labdarúgó Válogatott, Telekom Veszprém, MOL Fehérvár FC, Újpest FC, DVSC) cég a nemzetközi piacon is egyre

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés