Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így reagált a Kaspersky Lab a Magyar Kormány augusztus 13-i határozatára

Adatvédelem

Így reagált a Kaspersky Lab a Magyar Kormány augusztus 13-i határozatára

Így reagált a Kaspersky Lab a Magyar Kormány augusztus 13-i határozatára

Különböző félelmek, azonos problémák

Azokra a hírekre reagálva, miszerint a magyar kormány lépéseket tett, hogy felülvizsgálja a Kaspersky Lab termékeinek használatát a kormányzati szerveknél és az állami tulajdonban lévő vállalatoknál, a Kaspersky Lab kategorikusan kijelenti, hogy a Kaspersky Lab-et ért összes vád teljes mértékben megalapozatlan, helytelen és be nem bizonyított. Továbbá a határozat alapjául szolgáló EU parlamenti jelentésnek nincs jogszabályi ereje, valamint inkább spekuláción és feltételezéseken, mint tényeken alapszik. Nincs bizonyíték a Kaspersky Lab-bel kapcsolatos ferdítések mögött.

 

Világszerte 400 millió felhasználó védi adatait a Kaspersky Lab termékeivel. A Kaspersky Lab folytatja a különböző intézményekkel és szervezetekkel való sikeres munkát, a kiberbűnözés elleni harcot, valamint Európa és a világ polgárainak védelmét a kiberveszélyekkel szemben. Az átláthatóság és a nyitottság melletti elkötelezettségünk jeleként nemrég jelentettük be azt a döntésünket, hogy megnyitjuk a világ első Átláthatósági Központját Svájcban, ahová kutatási és fejlesztési osztályunk adatgyűjtéssel és -feldolgozással foglalkozó részlegét kiköltöztetjük, és nyitottá tesszük harmadik felek számára, hogy felül tudják vizsgálni szoftvereinket.

A Kaspersky Lab és ügyvezető igazgatója Eugene Kaspersky úgy véli, hogy az elmúlt időszak kormányzati döntései, amelyek meggátolják termékeink használatát, egyre közelebb visznek minket az internet “balkanizációjához”, és csak a kiberbűnözés elterjedését szolgálják Európában és globális szinten. Úgy hisszük, hogy ezen lépésekkel nem egy biztonságos és nyílt digitális piac megépülését segítjük, hanem inkább egy megosztott és kevésbé versenyképes környezetet teremtünk. A Kaspersky Lab felkészülten várja a kormányok és vállalatok kérdéseit a céggel, annak vezetésével, szakértelmével és módszereivel kapcsolatban.

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés