Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tőkeerős befektető lépett a magyar INTREN és JabJab mögé

E-gazdaság

Tőkeerős befektető lépett a magyar INTREN és JabJab mögé

Tőkeerős befektető lépett a magyar INTREN és JabJab mögé

Jelentős átalakulás zárult le a hazai digitális marketing piacon — az INTREN először 100%-ra növelte tulajdonrészét a JabJab ügynökségben, majd tőkeerős partnertől vont be befektetést a Lead Ventures személyében.

A több millió eurós tranzakcióval a Lead Ventures is jelentősen bővítette portfólióját a szektorban, hiszen az INTREN és a JabJab fúziója a piac egyik legnagyobb független szereplőjét hozza létre. A befektetés nem titkolt célja a cégcsoport nemzetközi terjeszkedése először Németországban és az Egyesült Arab Emírségekben, ahol már meg is történtek a kezdő lépések.

A Lead Ventures-höz közel áll a digitális innováció, partnerei között szerepel e-kereskedelmi fulfillment cég, programozó iskola és social media elemző cég is. Az INTREN és a JabJab pedig egy jelentősen növekvő szegmensben, az adatalapú digitális kommunikáció és marketing területén emelkedik ki: a két cég a Google egyes nagyvállalati termékeinek egyedüli hazai viszonteladója. Szolgáltatási portfóliójuk része az online hirdetési kampányok kezelése, a social media menedzsment, a keresőoptimalizálás és a webfejlesztés is.

“A JabJab csapatával már 2016 óta dolgozunk együtt sikeres projekteken, ami lehetővé tette, hogy befektetőt találjunk a jövőbeli terveinkhez. Ezek között szerepel a hazai vállalatok teljes körű digitális kommunikációs kiszolgálása, de saját szolgáltatásaink külföldi értékesítése is.”

— mondta el Gandera Balázs, az INTREN alapítója.

“Végül a Lead Ventures tudta pontosan azt kínálni, amire szükségünk van a további fejlődéshez.”

— tette hozzá Bobály Mihály, a JabJab ügyvezetője.

“A Lead Ventures kifejezetten keresi azokat a hazai és régiós cégeket, ahol a már meglévő digitális tudáshoz és ambícióhoz tőkét párosítva sikeres lehet a regionális, nemzetközi terjeszkedés. Az adat és AI alapú marketingben is azt a fejlődési pályát reméljük, amelyen számos hazai és régiós szoftverfejlesztői csapat is el tudott indulni az elmúlt évtizedben”

— tette hozzá Dunai András, a Lead Ventures partnere.

A cégcsoport jelenleg 85 szakembernek ad munkát, tavalyi árbevétele elérte a 8 millió eurót. A következő lépés ez első külföldi irodák megnyitása, így a szakértői csapat még idén több mint 100 főre bővülhet.

További információ:


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés