Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább növeli exportképességét az Inventure Automotive

E-gazdaság

Tovább növeli exportképességét az Inventure Automotive

Tovább növeli exportképességét az Inventure Automotive

Fontos lépést tett a magyar tulajdonú Inventure Automotive a versenyképességének növelése érdekében.

A független, kontaktusmentes CAN-busz olvasási és feldolgozási megoldásokat kínáló, elsősorban a nemzetközi piacon jelenlévő cég ugyanis újabb hivatalos engedélyt szerzett több termékének forgalomba hozatalára.

„Ez fontos szakmai versenyképességi elem számunkra, hiszen egyrészt tovább növeli a belénk fektetett bizalmat a már meglévő partnereinkben, másrészt jó belépő a leendő új ügyfelekhez”

– hívta fel a figyelmet Nagy Zsolt, az Inventure Automotive Zrt. igazgatója.

A járműinformatikában több mint 20 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező cég összesen négy darab termékre kapott hivatalos engedélyt. Ezek között megtalálható egy, két különböző hardverváltozatban gyártható FMS Gateway protokoll konverter, egy kontaktusmentes érzékelő (szintén több hardverváltozatban), egy kisebb funkcionalitású, de az előző két termék alapvető képességeit ötvöző kompakt eszköz és egy távoli járműfelmérést lehetővé tevő mérőeszköz. A TÜV Rheinland a vizsgálatot az UN ECE szabályzat 10.06:2019 pontja szerint végezte.

„Az Inventure Automotive több hardverváltozatban is engedélyeztette egyes termékeit, amelynek előnye, hogy amennyiben egy beszállító ideiglenesen – akár kapacitáshiány, vagy más probléma miatt – nem tud számunkra bizonyos alkatrészeket szállítani, akkor más alkatrészösszeállítással is azonos funkciójú terméket tudunk gyártani, anélkül, hogy újabb tanúsítványra lenne szükség”

– hangsúlyozta Nagy Zsolt. Hozzátette: az általuk fejlesztett és akár többféle hardverváltozatban gyártható eszközök nagy mértékben hozzájárulnak a társaság nemzetközi versenyképességéhez azáltal is, hogy alkatrészcserére nem csak beszerezhetőségi okok miatt, hanem a beszerzési árak változása miatt is sor kerülhet.

„Reménykeltő, hogy hazai cégektől is érkeznek a TÜV Rheinland laboratóriumaiba tesztelésre high-tech kategóriába sorolandó innovatív, adatvezérelt hardware-es megoldások, – ezek között értem Inventure Automotive termékét is. Megfigyelhető nemzetközi trendnek számít immáron a digitalizáció, amely erősen érinti és átalakítja az autóipart. Ehhez a trendhez kifejezetten illeszkedik az Inventure Automotive által gyártott innovatív termék is”

– tette hozzá Domokos Barna, a TÜV Rheinland Business Development Managere.

Mivel az Inventure Automotive elsősorban a nemzetközi telematikai piac beszállítója, így egy jó nevű tanúsítótól származó vizsgálat nemcsak a meglévő ügyfelek bizalmát építi tovább, hanem új potenciális megrendelők megszólítását is megkönnyíti, ami jelentős mértékben hozzájárul a magyar cég iparágban megszerzett pozíciójának erősítéséhez.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés