Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit lépnek a sikeres cégek vezetői a durva változásokra?

cégek

E-gazdaság

Mit lépnek a sikeres cégek vezetői a durva változásokra?

Mit lépnek a sikeres cégek vezetői a durva változásokra?

Milyen döntéseket hoztak és milyen intézkedéseket tettek a szomszédban dúló háború hatására a sikeres cégek vezetői?

Többek között erről osztják meg személyes tapasztalataikat sikeres vállalkozók, a tizedik alkalommal megrendezett Szemléletváltó Hétvégén, 2022. március 25. és 27. között.

A rendezvény fő témája a változás, amiből most bőven kijut a vállalkozásoknak. A koronavírus-járvány, az ellátási és gazdasági nehézségek és most a szomszédos háború okozta krízis hatásaival kell megküzdeni. A változások eredményes menedzselése, a sikeres alkalmazkodás képessége ma nélkülözhetetlen tudás a vállalkozás számára.

Csakhogy, ezt a tudást nagyon nehéz egy krízis sűrűjében megszerezni. A mai helyzetben nincs lehetőség elméletekre és a kísérletezésre, hogy mi működik és mi nem. Ilyenkor gyakorlati példákra, valós tapasztalatokra van szükség: a rendezvényen önerőből milliárdossá lett cégek tulajdonosai és vezetői osztják meg tudásukat és tapasztalataikat vállalkozó társaikkal.

Előadók lesznek többek között Perényi András, a WEBSHIPPY Magyarország Kft.  tulajdonosa, Balogh Petya angyalbefektető, startupper és üzleti mentor, Méhész Mónika, a Clean Up Grand Service Kft. tulajdonosa, Biros Levente az onlinemarkaboltok.hu háztartásigép-webáruház alapító tulajdonosa.

A rendezvény hibrid formában kerül megrendezésre. Helyszíne Bikalon, a Puchner Kastélyszálló, az előadások pedig online is követhetők. Az esemény szervezője a Szemléletváltó Közösség.

Az öt éve, 2017-ben született vállalkozói szemlélet- és készségfejlesztő kezdeményezés célja, hogy megossza a sikeres vállalkozások tapasztalatok formájában felhalmozódott, úgynevezett tacit, azaz rejtett tudását a magyar vállalkozásokkal.

A X. Szemléletváltó Hétvége programja a https://szemleletvalto.hu/hetvege oldalon érhető el.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés