Connect with us

technokrata

Mire jó a Billingo Ads?

billingo ads

E-gazdaság

Mire jó a Billingo Ads?

Mire jó a Billingo Ads?

Minden vállalkozó szeretné minél olcsóbban megszerezni a vásárlók figyelmét. Erre az egyik hatékony eszköz, a Billingo Ads. Cikkünkből kiderül minden fontos információ az eszközzel kapcsolatban.

Egyre nagyobb a zaj az interneten, így egyre nehezebb előtérbe kerülniük a vállalkozásoknak. Újabb és újabb versenytársak jelennek meg, és egyre drágábbá válnak a hirdetések. A Facebook, az Instagram és a Google mellett a Billingo Ads is segítséget nyújt a felhasználókkal való kommunikációban.

Segítségével bárki összerakhat egy új kampányt

A Billingo Ads egy remek marketingeszköz, amely segíti az értékesítést, hozzájárul a bevétel növeléséhez, de remek brandépítésre is. Mindezt stílusosan, a bizonylatletöltő felületen. Ez az eszköz lényegében egy kampány- és hirdetéskezelő rendszer. Egyik előnye, hogy nem igényel előzetes marketingtudást, hiszen használata rendkívül egyszerű.

Segítségével bárki összerakhat egy új kampányt percek alatt. Legyen szó akciókról, márkaépítésről vagy éppen újdonságok bemutatásáról, ez a marketingeszköz remekül használható.

Bővíthető a törzsvásárlói kör, növelhető a márkaismertség és a bevétel

A webáruház számlázás terén is népszerű online számlázó program Billingo Ads szolgáltatása kiváló lehetőség minden vállalkozás számára, hiszen a segítségével bővíthető a törzsvásárlói kör, növelhető a márkaismertség, valamint a bevétel. Mindez pedig egy konkurenciamentes felületen valósítható meg. A kampány- és hirdetéskezelő rendszernek köszönhetően az ajánlatok, a hirdetések az éppen vásárló célközönség számára kerülnek megjelenítésre.

Lényegében a már meglévő vásárlókat próbálja új vásárlásra ösztönözni. A visszatérő vásárlók alkotják a törzsvásárlói kört, mely rendszeres bevételt jelent a vállalkozás számára. A  kampány- és hirdetéskezelő rendszer kész sablonokat biztosít, hogy megkönnyítse a hirdetések összeállítását. Ráadásul API-n keresztül és manuálisan kiállított bizonylatok esetén is lehet hirdetni a segítségével. Továbbá számlatömbönként különböző kampányokat lehet indítani.

Hogyan működik a rendszer?

A vásárlást követően a vevő megkapja a termékkel vagy a szolgáltatással együtt a számlát. A számlaértesítő e-mailből pedig csupán egy kattintást követően a számlaletöltő oldalra kerül. Ezen a felületen pedig megjelenik egy visszautasíthatatlan ajánlat, mely a legjobb pillanatban jelenik meg, hiszen vásárlás után a legbefogadóbbak a vevők.

A kampány- és hirdetéskezelő rendszernek köszönhetően ez az állapot maximálisan kihasználható egy kedvező ajánlattal. Ráadásul az ajánlatok akár naponta is cserélhetőek, az összeállításuk mindössze néhány percet vesz igénybe. Továbbá az is meghatározható, hogy pontosan kiknek jelenjen meg az ajánlat. Mindemellett pozitívumként említhető, hogy a Billingo Ads segítségével a konkurencia teljesen kizárható a marketingfelületen. Fizetni pedig csak azok után a hirdetések után kell, amelyek valóban megjelentek.

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

motoros

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu