Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jó módszerek a valutaváltások kezelésére

icoin

E-gazdaság

Jó módszerek a valutaváltások kezelésére

Jó módszerek a valutaváltások kezelésére

Ha valaha is utazott külföldre, indított átutalást, vagy nemzetközi befizetéseket hajtott végre, akkor biztosan tudja, hogy időigényes és költséges lehet a valutaváltás, a legjobb árak keresése bankokban, online pénzváltóknál vagy egy ismeretlen város utcáin. És ha nem figyel, a devizaköltségek összeadódhatnak.

Valutakereskedés esetén nemcsak egy adott nap érdemes körülnézni a piacon, hanem az időzítés és a valutaváltás formája is lényeges lehet. Általában nehéz megjósolni, mikor merre fognak elmozdulni az árfolyamok, így mikor végre éppen kedvező ponton áll a kiszemelt pénznem árfolyama, akkor érdemes rögtön lecsapni rá, nem habozni egy percet sem. Amennyiben valutát szeretne eladni vagy venni, többféle megoldás közül választhat, úgy hozza meg a döntését, hogy megbízható, kényelmes és diszkrét ügyletet tudjon lebonyolítani.

Soha ne váltson repülőtéren. ATM-ek, bankok és a hitelkártyák kényelmet kínálnak, de külön költségekkel járhatnak, illetve nem kínálnak túl kedvező árfolyamokat. Ennél általában jobb megoldás a pénzváltó. A legtöbb utcai pénzváltónál a legkedveltebb valuták mellett elérhetőek a környező országok fizetőeszközei is. Talán még náluk is kedvezőbb árfolyamokat találhatunk, ha online előrendeljük a valutát. Az iChange-nél ezt biztosan megteheti.

iChange app – valutarendelés mobillal?! Igen!

Ha egy pillanat alatt meg szeretné nézni az összes kedvenc valutáját, gyorsan kiszámítani az online kedvezőbb váltási árakat, illetve még nyélbe is szeretne ütni egy tranzakciót, akkor az az iChange app az ideális valutaváltó és árfolyam-eszköz, melyet használhat. Az iChange app ötvözi a könnyen használható, modern dizájnt egy pontos 15 percenként frissülő kereskedelmi adattáblával, legnépszerűbb valutanemekel.

Ez egy biztonságos és kényelmes módja a valuta eladás/vétel lebonyolításának, pont amilyenre manapság mindenki vágyik. Nincs reklám, se push üzenetek, melyek promóciós ajánlatokkal bombázzák a mobilján keresztül. Egyszerű, jól kezelhető és megbízható applikáció a modern emberek igényeinek kielégítésére.

Gyorsabb: a regisztráció vagy a bejelentkezés után vásárolhat vagy eladhat valutákat úgy, hogy ujját jobbra vagy balra csúsztatja a pénznem sorában. Nincs, vagy csak minimális a várakozási idő, tervezhető az útvonal. Csak meg kell mutatnia a QR-kódot a kiválasztott irodában, át kell adnia a pénzt a cserére és azonnal megkapja a pénznemet.

Kényelmesebb: az aktuális árfolyamok bármikor elérhetőek az appban, valuta vétel vagy eladás mindössze pár másodpercen belül. Csak mutassa meg az előrendelési kódot, és biztonságos körülmények között gyorsan vegye fel devizáját.

Visszakereshető: a rendelések listája mindig kéznél van a mobilon.

Volt már abban a helyzetben, hogy éppen esett az árfolyam, szeretett volna váltani, de vagy nem fért be az időrendjébe, vagy kiment a fejéből és ezért anyagilag veszteséget szenvedett? Az iChange app erre a problémára nyújt megoldást: otthon a kanapéjáról ülve kereskedhet valutával a leginkább megfelelő időpontban a kiszemelt árfolyamon, mindössze annyi a teendő, hogy az ügyletet követő órákban a kiválasztott időpontban személyesen is megjelenik az egyik budapesti üzletben.

Az iChange Valuta applikáció segítségével könnyedén rendelhet valutát. Mindehhez csak annyit kell tenni, hogy:

  1. letölti az iChange Valuta applikációt Android, vagy iOS okostelefonjára,
  2. regisztrál az iChange app-on (email, jelszó, telefonszám),
  3. megerősíti a regisztrációt az sms-ben küldött ellenőrző kóddal,
  4. széles valutakínálatból kiválasztja a venni vagy eladni kívánt pénznemet,
  5. beírja az összeget,
  6. kiválasztja az üzletet, mely leginkább útba esik és időpontot foglal.

Az app QR kódot generál az előrendelésekhez, ezt kell majd felmutatni az üzletben. Az integrált Google térkép segítségével könnyedén megtalálható a legrövidebb út az ügylet lebonyolításához. Elbúcsúzhat a megtévesztő árfolyamoktól és a nem kívánt meglepetésektől, melyek előfordulhatnak egy random kiválasztott pénzváltó irodában!

Inkább a kriptodeviza kereskedés érdekelné? Itt az iCoin!

Legegyszerűbben és leggyorsabban Bitcoin vagy egyéb altcoin váltást iCoin ATM-en keresztül intézhet euró/forint bankjegyekkel. Ennek a legnagyobb erőssége, hogy a tranzakciók azonnal végrehajtásra kerülnek a két résztvevő fél digitális tárcái között, bank közreműködése nélkül, így bármikor vásárolhat és eladhat. Nem kell szakértőnek lennie a használatához, egyszerűen behelyezi a kriptodevizára szánt készpénzt az ATM-be, ezt követően a biztonságos internetkapcsolattal rendelkező automata megvásárolja a kiválasztott kriptodevizát az aktuális árfolyamon.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés