Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezető a T-Systems-ben

mihályi

E-gazdaság

Új vezető a T-Systems-ben

Új vezető a T-Systems-ben

Mihályi Gábor a Magyar Telekomból érkezik

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével. A Magyar Telekom nagykereskedelmi igazgatója a Magyar Telekom Csoport korábban a nagykereskedelmi területen kezelt B2B piaci szerződéseinek kezelésén túl a T-Systemsben a standard szolgáltatásokért, a működéstámogatásért, valamint a vállalat beszerzési feladataiért felel majd.

2020. november 1-jétől a T-Systemsben folytatja karrierjét Mihályi Gábor, a Magyar Telekom nagykereskedelmi igazgatója. A vállalat operációs és standard megoldások igazgatójaként vállalati ügyfelek, illetve a csoporton belüli informatikai rendszerek üzemeltetésén túl felelősségébe tartozik a standardizált szolgáltatások menedzselése és a T-Systems beszerzési feladatai is. A T-Systems standard megoldások divíziója olyan kiemelt ügyfelek kiszolgálásában végez meghatározó szerepet, mint az Audi, az RWE, az MVM vagy a Magyar Telekom. Mihályi Gábor vezetése alatt marad a Magyar Telekom Csoport korábban a nagykereskedelmi területen kezelt B2B piaci szerződéseinek kezelése, az ezzel foglalkozó csapat szintén a T-Systemsen belül folytatja munkáját.

Mihályi Gábor 1991-ben a Telekom jogelődjénél kezdte karrierjét, 2005 és 2012 között a Magyar Telekom egykori leányvállalatánál, a Pro-M-ben töltött be műszaki- és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesi pozíciót, majd 2012-től a Telekom műszaki üzemeltetéssel kapcsolatos különböző területeit vezette. 2016 óta irányítja a nagykereskedelmi igazgatóságot, mely évente 20 milliárd forintot meghaladó forgalmat generál.

“Mihályi Gábor személyében olyan kipróbált és felkészült igazgató kerül a T-Systems vezetésébe, aki hatékonyan segíti majd az új vezérigazgatót abban, hogy jobban kihasználjuk az MT és TSM közti üzleti szinergiákat és átültessük a jó gyakorlatokat”

– mondta el Rékasi Tibor a Magyar Telekom vezérigazgatója a kinevezésről.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés