Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu

alza

E-gazdaság

Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu

Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu

Az Alza.hu webáruház jelentős mértékben szélesíti átvételi pontjainak hálózatát Magyarországon. A vásárlók, a Foxposttal kötött új együttműködési megállapodásnak köszönhetően, mostantól 126 Foxpost csomagautomatába is kérhetik termékeik kiszállítását. Emellett a cég tervezi saját AlzaBox csomagátvételi automatái számának növelését is. Ezek a praktikus csomagátvételi pontok különösen hasznosnak bizonyultak a megrendelt termékek kiszállítására és átvételére a koronavírus okozta járványhelyzetben, biztonságos és érintkezésmentes alternatívát nyújtva a vásárlóknak.

Az Alza több mint 200.000 terméket kínál Magyarországon. A termékek személyes átvételére eddig a budapesti bemutatóteremben nyílt lehetőség, valamint rendelkezésre állt 18 AlzaBox, illetve egyéb módok is (házhozszállítás, futár, postahivatal stb). A Foxposttal kötött új megállapodásnak köszönhetően most 126 új csomagátvételi ponttal bővült az átvételi hálózat az egész országban. A vevők 850 forintos áron kérhetik csomagjaik kézbesítését, ezt a szállítási módot a vásárlás során kell kiválasztani és a kosárba tenni.

Az Alza tervei között szerepel saját csomagátvételi automatáinak, az úgynevezett AlzaBoxoknak is további nagyszámú telepítése. Csupán 2021-re több mint 100 ilyen pontot kíván létrehozni a webáruház. A csomagátvételi pontokra történő kézbesítés kifejezetten kedvelt a vásárlók körében és hatékonynak bizonyult a cégnél még a koronavírus alatti krízishelyzetben is – az előző évhez képest 130%-kal nőtt ez a kézbesítési forma, az automaták telítettsége pedig leginkább a karácsony előtti szezon forgalmához hasonlított.

“Az AlzaBox ideális megoldás az érintkezésmentes, azaz a biztonságos kézbesítéshez – a csomagátvétel általában néhány másodpercbe telik, és minden egyes kézbesítéskor fertőtlenítjük a dobozokat. Az érintkezésmentes kiszállítás lehetősége, illetve az ügyfeleink számára nyújtott minél közelebbi kiszolgálás voltak azok a tényezők, ami miatt újabb csomagpontok bekapcsolásáról döntöttünk. Célunk még több biztonságos kiszállítási lehetőséget kínálni, illetve egyben felkészülni a főszezonra is”

– nyilatkozta Takács Csaba, az Alza.hu vezetője.

Az AlzaBox-ok, a Foxpost automatákhoz hasonlóan, az olyan forgalmasabb helyeken találhatóak, mint például a benzinkutak vagy a bevásárlóközpontok közvetlen környezete. Az AlzaBoxok előnyei közé sorolható még nonstop, 0-24 órás működésük is. A vásárlók gyakran kérik a kisebb méretű tárgyak: mobiltelefonok, fogyasztói elektronikai cikkek, számítógép alkatrészek, laptopok, illatszer termékek vagy szabadidős felszerelések kézbesítését,  ezen felül persze természetesen lehetőségük van például egy láncfűrész vagy egy varrógép megrendelésére is az automatákba.

További információért látogasson el az alábbi oldalakra:

https://www.alza.hu/alzabox-art10245.htm

https://www.foxpost.hu/

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés