Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vállalati ügyfelek részére indít programot az Alza.hu

alza

E-gazdaság

Vállalati ügyfelek részére indít programot az Alza.hu

Vállalati ügyfelek részére indít programot az Alza.hu

Az Alza.hu célja, hogy tovább bővítse üzleti kapcsolatait vállalati, illetve intézményi ügyfelekkel a verseny- és a közszférából egyaránt, valamint az eddigi legátfogóbb termék- és szolgáltatáskört kínálja nekik. Az exkluzív, előnyös árak mellett ez magában foglalja a viszonteladók támogatását, a személyre szabott megoldásokat, a gyors szállítást és a rugalmas fizetési lehetőségeket.

Az Alzát legtöbben a végfelhasználók megbízható internetes webáruházaként ismerik, ugyanakkor évről évre egyre nő a B2B vásárlói kör jelentősége. Az Alza Magyarországon már számos hazai és külföldi vállalat bizalmát elnyerte közigazgatási intézmények, helyi önkormányzatok, iskolák és egyetemek mellett.

“Hiszünk abban, hogy meg tudunk felelni a vállalatok és közintézmények elvárásainak. Kis túlzással állíthatom, hogy a tisztítószerektől a kényelmes ergonomikus székeken át a high-tech készülékekig mindent biztosíthatunk számára. Emellett a B2B programunk nem csak a nagyobb ügyfelek számára elérhető, azt a kisebb vállalatok igényeihez is tudjuk igazítani”

– nyilatkozta Takács Csaba, az Alza.hu magyarországi vezetője.

A vállalatok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend meglepni munkavállalóikat Alza levásárolható ajándékutalvánnyal vagy kedvezményprogram tagsággal. Hasonlóan közkedvelt az elektronikai készülékek kölcsönzése, amely nemcsak a hagyományos mobiltelefonokat és laptopokat foglalja magában, hanem 3D nyomtatókat, nagy teljesítményű számítógépeket, monitorokat és más termékeket is. Az Alza különösen az oktatási intézményeknek ajánlja a kimondottan a tanításhoz alkalmas termékeinek kölcsönzését – az oktatási segédeszközöktőlsportfelszereléseken át az elektronikai termékekig. Az ügyfelek számíthatnak a gyors kiszállításra és az adminisztrációs folyamat támogatására, utóbbihoz hozzátartozik a közbeszerzés és a szolgáltatási keretszerződés is.

Írjon a B2B@alza.hu e-mail címre vagy hívja a +36 703 660 055-os telefonszámot, a kereskedővel kötött megállapodást követően a vállalatának lehetősége nyílik bekerülni a B2B programba. Ez a személyes értékesítő közvetlen kapcsolattartása mellett automatikus kedvezményt is jelent, amely nagyszámú termékek vásárlása esetén még kedvezőbb lehet, számos más előnnyel együtt.

A B2B program mellett az Alza kedvező programokat kínál a külföldi nagykövetségeknek, illetve a diplomáciai képviselet résztvevőinek, az ügyvédek és ügyvédi irodák számára, a lista pedig hamarosan tovább bővül.

Bővebb információ a B2B programról: https://www.alza.hu/cegek-es-intezmenyek.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés