Connect with us

Hirdetés

technokrata

Technológiai vezetőt igazolt a QUADRON

quadron

E-gazdaság

Technológiai vezetőt igazolt a QUADRON

Technológiai vezetőt igazolt a QUADRON

Februártól Szekeres Balázs információbiztonsági szakember erősíti a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft. csapatát. A szakértő több mint 20 éves IT-biztonsági tapasztalattal rendelkezik, korábban a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központnál és az Erste Banknál is dolgozott vezetőként. A QUADRON-nál nemcsak a mérnöki csapat irányításáért, hanem a technológiai szolgáltatások és termékek fejlesztéséért is felel majd, hazai és nemzetközi piacokon egyaránt.

quadron

Szekeres Balázs a Könnyűipari Műszaki Főiskolán végzett biztonságtechnikai mérnökként és biztonságszervezőként, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett bankinformatikai szakmérnöki diplomát. Karrierjét az Ernst and Young-nál kezdte vezető tanácsadóként.

Ezután dolgozott többek között a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központnál, ahol műszaki igazgatóként részt vett egy nemzetközi szinten beágyazott és elismert kibervédelmi központ (CERT-Hungary) létrehozásában és sikeres működtetésében – eddigi karrierje során erre a projektre a legbüszkébb. Pályafutását a NISZ-nél (Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.) folytatta informatikai biztonsági igazgatóként, később pedig az Erste Bank információbiztonsági vezetőjeként, egy közel 20 fős csapatot irányítva felelt a vállalat információ- és kiberbiztonságáért.

A QUADRON-nál a mérnöki csapat vezetése és a technológiai stratégia továbbfejlesztése mellett a területhez kapcsolódó szolgáltatások – például a sérülékenység-vizsgálatok, QSOC és QSOS szolgáltatások -, valamint a termékek és a cég demóközpontjának fejlesztése lesz a fő feladata. Mindezt szoros együttműködésben végzi majd a vállalat tanácsadási üzletágával és annak vezetőjével, Solymos Ákossal. Mivel a magyar cég nemcsak itthon, hanem 5 másik országban is aktív, projektjeit a nemzetközi és hazai színtéren egyaránt kell majd koordinálnia.

Balázs szabadidejében szívesen horgászik és vitorlázik, valamint sosem hagyja ki fia jégkorongmérkőzéseit.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés