Connect with us
Hirdetés

technokrata

A Fujitsu menedzselt szolgáltatói státuszt szerzett az AWS-től

aws msp fujitsu

E-gazdaság

A Fujitsu menedzselt szolgáltatói státuszt szerzett az AWS-től

A Fujitsu menedzselt szolgáltatói státuszt szerzett az AWS-től

Az ügyfelek digitális átalakulásának támogatása érdekében nyújtott integrációs képességei elismeréseképpen a Fujitsu elnyerte az AWS-től a „menedzselt szolgáltató” (Managed Service Provider) státuszt

A felhőalapú átalakulás felgyorsításához nyújtott képességei elismeréseképpen a Fujitsu elnyerte az AWS-től a „menedzselt szolgáltató” (AWS Managed Service Provider, MSP) státuszt.

Ennek birtokában a vállalat üzleti megoldások formájában értékesítheti az Amazon Web Services (AWS) felhőszolgálatásait. A gyorsabb innovációra való képesség biztosításával a Fujitsu segíteni tud a nagyvállalatoknak és a kormányzati ügyfeleknek rövid idő alatt levezényelni a digitális átalakulást.

Az AWS legmagasabb partnerakkreditációs szintjére való továbblépés a Fujitsu és az AWS stratégiai együttműködésének legfrissebb eredménye. Ennek keretében került sor nemrég a Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukció bevezetésére is. Az AWS MSP partnerprogramja azoknak az AWS partnerhálózatához tartozó tanácsadó partnereknek szól, akik a felhőinfrastruktúra és az alkalmazásmigráció terén felhalmozott szakértelmüknek köszönhetően értékes támogatást tudnak nyújtani az ügyfeleknek környezetük proaktív monitorozása, automatizálása és felügyelete terén. Az akkreditációnak köszönhetően máris több ügyfél döntött a az új Fujitsu Cloud Service for AWS MSP konstrukció megrendelése mellett.

Az AWS-sel folytatott együttműködés fontos szerepet tölt be a Fujitsu felhőkínálatában, amellyel a vállalat a digitális változásokra való reagálásban és a digitális átalakulás előmozdításában kíván segíti a szervezeteknek azzal, hogy felgyorsítja számukra a felhő bevezetésének következő szakaszát.

Az ügyfeleknek további előnyt jelent a Fujitsu bevált módszertana az átalakulás felgyorsítására. Az induló felméréstől kezdve a migráción át a folyamatos felhőoptimalizálásig, a Fujitsu a teljes folyamatot egyszerűsíti számukra.

„Ügyfeleink sikeres digitális átalakulása szempontjából az a legfontosabb, hogy velük közösen alakítsuk ki az adott vállalat igényeire szabott felhő-ökoszisztémát. A Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukcióval zökkenőmentesen beillesztjük az AWS-t ügyfeleink nagyvállalati IT-környezetébe – biztosítva számukra az üzleti modellek, az alkalmazások és a szolgáltatások gyors bevezetéséhez szükséges egyszerű skálázhatóságot, agilitást és eszközöket. Az AWS rangos MSP státuszának elnyerése bizonyítja a Fujitsu képességeit az AWS megoldások nyújtása terén, és elismeri azt a komoly oktatási befektetést, amellyel munkatársaink ezreit készítettük fel az AWS-minősítés megszerzésére”

– nyilatkozta Mark Phillips, a Fujitsu többfelhős szolgáltatásokért, értékesítésért és értékesítéselőkészítésért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

Korábbi érdekes híreink a témához kapcsolódva: A Fujitsu bemutatta, hogyan képzeli a jövő városainak közlekedését vagy hogy a Fujitsu hogyan gyorsítaná a digitális átalakulást.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor
note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

2021. július 22. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu