Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Hankook Tire és a DTM 2023-ig meghosszabbítja az együttműködést

E-gazdaság

A Hankook Tire és a DTM 2023-ig meghosszabbítja az együttműködést

A Hankook Tire és a DTM 2023-ig meghosszabbítja az együttműködést

A Hankook Tire folyamatosan fejleszti a globális motorsport-marketingben megszerzett pozícióját, és a következő négy évben is a DTM kizárólagos beszállítója marad.

Az abroncsgyártó és a DTM sorozatot szervező ITR megegyezett a partnerségi megállapodás előzetes meghosszabbításáról, amely így egészen 2023-ig él.

A prémium abroncsgyártó Hankook Tire négy évvel meghosszabbította a DTM versenysorozat iránti elköteleződését, noha a jelenlegi megállapodás sem járt még le. A vállalat 2011 óta hivatalos partnere és kizárólagos abroncsbeszállítója az egyik legnépszerűbb nemzetközi túraautó-bajnokságnak. Az új szerződéssel a Hankook a nemzetközi versenysorozatok történetének leghosszabb ideje beszállító abroncsgyártója lesz.

Az idei DTM-szezon versenyautói a világ három legkiemelkedőbb járműgyártójának modelljein alapszanak. Az Audi és a BMW mellett ugyanis az idei évtől kezdve a luxus sportautókat gyártó Aston Martin is csatlakozott a versenysorozathoz. A 2019-es idényben új technikai szabályozásokat is bevezettek a nemzetközi Class 1 szabályrendszernek megfelelően, amelynek köszönhetően sokkal erősebb versenyautók szelik a köröket. Így látványosabb versenyautókra és jelentősen gyorsabb körökre számíthatnak a nézők. A versenyzők és a csapatok mellett az abroncsok is még fontosabb szereplővé léptek elő. A Hankook Ventus versenyabroncsaira azonban a korábbi évek sikereit követően a jövőben is lehet számítani a DTM ikonikus versenypályáin.

Gerhard Berger, az ITR elnöke a következőket mondta:

„A DTM a legmagasabb technológiai és minőségi színvonalat követeli meg a partnereitől. Az idei szezonban a több mint 600 lóerős turbómotorok bevezetésével különösen nagy hangsúly került az abroncsokra. A Hankook versenyabroncsai folyamatosan megfeleltek az összes elvárásunknak, és bizonyítékát adták a bennük rejlő hatalmas potenciálnak. A jól bevált partnerkapcsolat korai meghosszabbítása is a megbízható és professzionális együttműködés jele.”

„Nagy örömmel tölt el, hogy ismét minket választottak a legnépszerűbb nemzetközi túraautó-versenysorozat hivatalos és kizárólagos beszállítójának”

– nyilatkozta Cho Hyun Bum, a Hankook Tire elnöke és vezérigazgatója.

„A DTM nemzetközi ismertsége lehetőséget kínál arra, hogy folyamatosan megmutassuk biztos technológiai szakértelmünket, miközben megerősíthetjük a jelenlétünket a nemzetközi motorsport világában.”

Achim Kostron, az ITR GmbH ügyvezető igazgatója a következőképpen fogalmazott:

„Örülünk, hogy a Hankook továbbra is partnerünk lesz abban, hogy a DTM sorozatot még nagyobbá és nemzetközibbé tegyük. A Hankook globális szereplőként és prémium gyári első szerelésű abroncsgyártóként már régóta jelen van a versenysorozatban, ami megerősíti, hogy a DTM technológiai és marketingplatformként is remekül működik.”

„A jövő héten a nürnbergi Norisringen megrendezésre kerülő futam lesz a 123. olyan DTM verseny, amit Ventus versenyabroncsokon futnak”

– árulta el Manfred Sandbichler, a Hankook Tire Europe motorsport-igazgatója.

„Eddig még nem volt arra példa, hogy valakinek az abroncsok miatt kellett volna feladnia a versenyt. Ez nemcsak a DTM fokozottan professzionális környezete miatt fontos, hanem azért is, hogy a rajongók és a pilóták a lehető legmagasabb színvonalú és leglátványosabb versenyeken vehessenek részt.”

A Hankook már évek óta a legrangosabb motorsport események támogatója, a csúcskategóriás Ventus Race abroncsaival pedig az egyik legfontosabb beszállítója lett számos országos és nemzetközi autó- és raliversenynek. A prémium abroncsgyártó versenyabroncsa kiemelkedő teljesítményével, magas fokú megbízhatóságával és kivételes biztonságával minden évadban lenyűgözi a DTM, a 24H Series powered by Hankook, a W Series, a Formula Renault Eurocup, a nürburgringi 24 órás verseny, az F3 Americas és a CJ Super Race résztvevőit.

Ugyanez mondható el az ifjúsági sorozatokról is – FIA F4 Spanyolország, SMP Formula 4, és az F4 British Championships certified by FIA –, ahol a Ventus Race abroncsok teljesítménye fontos állandó a motorsport világába betörni készülő fiatalok számára is.

További információ: http://www.hankooktire-mediacenter.com és www.hankooktire.com

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés