Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbra is a Vodafone az egyik legvonzóbb munkahely Magyarországon

E-gazdaság

Továbbra is a Vodafone az egyik legvonzóbb munkahely Magyarországon

Továbbra is a Vodafone az egyik legvonzóbb munkahely Magyarországon

Szerethető Munkahely Díjat kapott a Vodafone Magyarország. A Dreamjo.bs álláskereső portál által kiírt verseny célul tűzte ki, hogy a közönség szavazatai alapján megtalálja Magyarország legvonzóbb munkahelyeit, ahová a munkavállalók örömmel járnak dolgozni.

A november 15-i ünnepélyes díjátadón a szakmai zsűri értékelése alapján a Vodafone Szerethető Munkahely Díj mellett a nagyvállalati Employer Branding kategória különdíjában is részesült.

sbt_2518

A Vodafone Magyarország már eddig is számos díjjal, elismeréssel bizonyította, hogy munkáltatói gyakorlatával az ország legjobbjai között van. Számos program irányul a diverzitás és nyitottság növelésére, a vállalat hisz abban, hogy a sokszínűség tágítja a látókört, elősegíti a kreativitás növekedését, az értékteremtést. Mindemellett a testi, lelki és szellemi jóllét, a feltöltődés lehetőségének biztosítása is kiemelt jelentőséget kap a Vodafone életében, ezt szolgálja a kollégák körében népszerű Re-Charge program is, vagy az otthoni munkavégzési lehetősége, mely biztosítja a hétköznapokban sok esetben rendkívül fontos rugalmasságot.

A Dreamjo.bs másodszorra hirdette meg a Szerethető Munkahelyek Díjat, amelyre a KKV-k mellett idén már nagyvállalatok is pályázhattak. A kezdeményezésen idén 100 kis- és közepes, valamint 25 nagyvállalat, köztük a Vodafone bizonyult Magyarország legszerethetőbb munkahelyének. A november 15-i eseményen a szakmai zsűri értékelése alapján a Vodafone a nagyvállalati Employer Branding kategória különdíját is átvehette.

„Életünk több mint felét a munkahelyünkön töltjük, ezért rendkívül fontos a motiváló, emberközeli légkör kialakítása. Az üzleti siker nemcsak a kollégák képességén és képzettségén múlik, legalább ennyire számít az elköteleződés és a motiváció is. A Vodafone ezért számos kezdeményezést indított, hogy kiérdemelje és megtartsa a munkatársak elismerését, melynek híre gyorsan eljut az irodánk falain kívülre is. A Szerethető Munkahely Díjat is ennek köszönhetjük. ”

– mondta el Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

A tavaly is több száz indulót megmozgató versenyen idén országszerte közel 700 vállalat indult, arról pedig, hogy mely vállalatok kerüljenek a legjobbak közé, több mint 20.000 szavazat döntött.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés