Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most nagyon jól járhatnak anyagilag a T-Systems kkv ügyfelei

E-gazdaság

Most nagyon jól járhatnak anyagilag a T-Systems kkv ügyfelei

Most nagyon jól járhatnak anyagilag a T-Systems kkv ügyfelei

A T-Systems Magyarország ügyfelei számára 2018. október 1-jétől Magenta 1 Business szerződéskötés esetén elérhető a Magenta Bónusz, ami IT és felhőszolgáltatás vásárlására fordítható. Az ajánlat szerint legalább 5 mobil előfizetés esetén a cégek havonta nettó 5000 forint kedvezményt kaphatnak IT és felhőszolgáltatások havidíjából.

Vírusvédelem, irodai programcsomag, weblap- és webshop szolgáltatás, de akár ügyfélkezelő szoftver is igénybe vehető kedvezményesen vállalati ügyfélként a megújult Magenta 1 Business ajánlattal. A T-Systems Magyarország ajánlatának lényege, hogy Magenta 1 Business kedvezménycsomagra történő szerződéskötés esetén 5 üzleti mobil előfizetésig havi nettó 2000 Ft, 5 SIM-től pedig havi nettó 5000 Ft fordítható IT vagy felhőszolgáltatások vásárlására vagy havidíj-csökkentésére. Ennek értelmében a Webkönnyen Business webshop szolgáltatása például már egy 3 fős vállalkozás számára is 0 forintos havidíjra jöhet ki.

„A hazai vállalkozások digitális fejlődése kulcsfontosságú a térség gazdasági versenyképessége szempontjából, felmérések szerint ugyanakkor a hazai cégek jelentős része még az egyszerűbb fejlesztéseket is az üzletszerzés és a költséghatékonyság mögé sorolja. A T-Systems Magyarország ezért olyan egy kézből elérhető megoldásokat kínál, amelyek a vállalkozások által legfontosabbnak tartott célokat támogatják: ügyfélelégedettséget növelhetnek és a digitalizáció által fokozhatják a cég hatékonyságát”

– mondta el Bódi Gábor, a T-Systems marketingért felelős vezérigazgató-helyettese.

„A megújult Magenta 1 Business kedvezménycsomagunkban minden benne van, ami egy vállalkozás profi működtetéséhez szükséges a legmodernebb irodai és IT biztonsági szoftverektől a felhőszolgáltatásokon át egészen a honlapkészítésig és az ügyfélkapcsolatok kezeléséig.”

– tette hozzá.

A Magenta Bónusszal a következő szolgáltatások havi díja csökkenthető: O365, M365, G Suite, Norton Security Online, Cloud CPE Pro, Webkönnyen, Mini CRM. A kedvezmény minden hónapban rendelkezésre áll. A T-Systems által értékesített, Magyar Telekom szolgáltatásokat is tartalmazó Magenta 1 Business igénybevételéhez legalább egy üzleti mobil előfizetés és egy üzleti vezetékes szolgáltatás (internet, telefon vagy nyilvános TV) szükséges.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés