Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sokan még mindig azt hiszik, hogy a kriptovaluta valami vakítás, pedig csak egy jó portfólió és stratégia szükséges a sikerhez

E-gazdaság

Sokan még mindig azt hiszik, hogy a kriptovaluta valami vakítás, pedig csak egy jó portfólió és stratégia szükséges a sikerhez

Sokan még mindig azt hiszik, hogy a kriptovaluta valami vakítás, pedig csak egy jó portfólió és stratégia szükséges a sikerhez

A 20 legjövedelmezőbb kriptovaluta ma a teljes kriptovalutapiac teljesítményének 90%-át teszi ki. Egy új megoldás révén ezek árfolyamának folyamatos monitorozásával nagyobb eséllyel lehet maximalizálni a befektetések nyereségét és csökkenteni a kockázatokat.

Sokak számára még ma is ismeretlen a digitális pénz világa, és tartanak tőle, vagy inkább csak tétlenül nézik az eseményeket, és várják a „csodát”. Hogy lehet csökkenteni a kockázatot és növelni az esélyét, hogy a befektetések pozitív hozamot termeljenek?

husnullin-zinnat

Husnullin Zinnat, a feltörekvő Blockchain Capital orosz alapítója magyarországi látogatásán kifejtette, hogy a kriptovaluták piacára olyan mérföldkőként tekint, mint annak idején a mobiltelefon elterjedésére. Néhány év, és minden megváltozik a pénzügyeinkben és ebben a kriptovalutáknak, okos szerződéseknek nagy szerepe lesz -véli a pénzügyi szakértő. A BlockchainCapital ezért elsőként fejlesztett ki egy olyan speciális befektetési okos szerződést, ami a TOP 20 legjobban teljesítő kriptovaluta árfolyamának alakulása szerint kezeli befektetéseinket, és ami egy újszerű világban is teljesen újat tudott hozni az alapító szerint.

A top 20-as portfóliót tömörítő Wealth Bulider Index Tokennel történő kereskedés a Blockchain Ethereum platformon zajlik egy okos szerződés segítségével. Az algoritmus mindig az aktuálisan legjobban teljesítő kriptovalutába helyezi át a befektetéseket, így sokkal nagyobb az esélye, hogy a digitális üzletünk folyamatosan az élvonalban teljesítsen. A tokenek kereskedési célra folyamatosan hozzáférhetők: bármikor cserélhetők vagy eladhatók. 2018. elejétől számítva mintegy 2000 európai, orosz és kínai befektető vett már részt a kereskedésben, és mostantól a vállalkozó szelleműnek tartott magyar piacra is nagyobb figyelmet fordít a cég.

husnullin-artur

A BCC-ben már részvényessé is válhatunk a Blockchain Capital Token (BCT) vásárlásával. Aki az év elején befektetett 1 dolláros névértéken BCT-be, annak már októberre 7,5-szeresét érte a pénze egy friss technikai audit vizsgálatának eredménye alapján. Az, hogy már az ICO (Initial Coin Offering) után létre is jött az úgynevezett WBT termék – amit megígértek az első befektetőknek (ICO kor) is –, az meglehetősen ritka. Ez az, ami megadja a versenyképességet a többi Startup céggel és ICO-kkal szemben, és emiatt is nő egy cég értéke. Hiszen egy cég valódi értékét az határozza meg, ha egyre több szolgáltatás és termék jön létre. A Blockchain Capital Ltd a világ első digitális bankja.  A tervek szerint 2019 harmadik, negyedik negyedévében tőzsdére viszik a BCC-t és akkor a cégvezetők számítása szerint 80-150 dollárt fog érni egy 1 USD értékben kibocsátott token. Október végén (2018) elindul egy belső tőzsde is, ami azt jelenti, hogy a részvényesek (a publikus tőzsdére vonulás előtt) egy belső felületen tudnak majd egymás között adni-venni részvényt.

MEGJEGYZÉS

Kérjük tájékozódjon alaposan a kriptovaluta és a blockchain rendszerek fogalmával, tulajdonságaival. Ez a cikk informatív jellegű és nem befektetési tanács. Nem tükrözi a weboldal vagy a szolgáltató tulajdonosának személyes véleményét. Minden befektetés és kereskedés kockázatos, a múltbeli nyereség nem garancia a jövőbeli nyereségre – csak annyi pénzt kockáztass, amennyinek a hiányát nem fogod érezni abban az esetben, ha elveszíted.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés