Connect with us

technokrata

Az Accenture tovább erősödik Magyarországon, 200 új tehetséges fiatalt várnak a csapatba

E-gazdaság

Az Accenture tovább erősödik Magyarországon, 200 új tehetséges fiatalt várnak a csapatba

Az Accenture tovább erősödik Magyarországon, 200 új tehetséges fiatalt várnak a csapatba

A technológiai és a digitális szolgáltatások területének növelésével párhuzamosan a cég újabb irodát nyitott Budapesten. A tervek szerint az Accenture az elkövetkezendő egy év során 200 új tehetséggel bővíti majd hazai csapatát, akik az Advanced Technology Center és az Industry X.0 üzletág tagjaként komoly tapasztalatra tehetnek szert a világ legújabb informatikai technológiáinak területén.

Az Accenture tovább erősíti magyarországi jelenlétét. Az új budapesti iroda, amely a cég második telephelye az országban 2018. januárjában nyílt meg. A toborzási folyamat fő célja 200 új alkalmazott felvétele az elkövetkezendő 12 hónapban, mindezt összhangban az Accenture férfi és női munkavállalók kiegyensúlyozott arányát megcélzó nemzetközi kezdeményezéssel. Ennek fő üzenete, hogy nemzetközi szinten a cégen belül 2025-ig 50-50% legyen a férfi és a női munkavállalók aránya.

20180124_161556

Helyi szinten az Accenture csapatában jelenleg közel 350 szakember dolgozik, akik széles körű szolgáltatásokat és magas szintű szakmai megoldásokat kínálnak a tanácsadás, a digitális megoldások, a technológia, valamint outsourcing területen. Ezek a projektek elsősorban európai ügyfeleket szolgálnak ki, de vannak globális szintű projektek is.

A Hauszmann utcai irodában található Accenture Digital Industry X.0 az ipari Internet of Things, a Váci Greens új központjában található Accenture Advanced Technology Center pedig fejlett technológiai szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek.

20180129_101825

Az új munkatársaknak lehetőségük lesz részt venni az Accenture szakmai képzésein, ezáltal olyan tudást szereznek, hogy képesek lesznek munkájuk során integrálni az intelligens technológiákat (AI, big data és elemzések) és mérhető eredményekké alakítani ezeket ügyfeleik számára.

20180129_101658

Az új budapesti iroda az Accenture Global Delivery Network része, amely szervesen együttműködik az Accenture globális hálózatával (elsősorban az Észak-Amerika-i és Nyugat-Európai régióval), amelynek szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek számos technológia és az üzleti folyamatok menedzselését támogató eszközök területén.

20180129_101736

2018. januárjától minden Accenture Technology Delivery Center – az 50 központtal működő és 318 ezer szakembert alkalmazó Accenture Global Delivery Network részeként – Advanced Technology Center-ré válik, az elnevezésben is kihangsúlyozva az innováció és az új, fejlett technológiák iránti fokozott figyelmet. Ez a változás nemcsak a vállalat korábbi ügyfélszolgálati kultúrájának kiterjesztését jelenti, hanem szem előtt tartja a technológiák legmagasabb szintjeinek hangsúlyozását.

20180129_101948

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin