Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Epson SureColor SC-P5000 készüléke TIPA-díjat nyert a legjobb fotónyomtató kategóriában

E-gazdaság

Az Epson SureColor SC-P5000 készüléke TIPA-díjat nyert a legjobb fotónyomtató kategóriában

A világ különböző fotós magazinjainak szerkesztői, újságírói egy Epson terméket is díjaztak a 2017-es TIPA díjátadón. A japán gyártó idei nyertes készüléke a SureColor SC-P5000 volt, ami a legjobb fotónyomtatónak járó elismerést kapta meg.

sc-p5000_img2

A TIPA (Technical Image Press Association) döntését minden kategória esetében egy 12 hónapos értékelési időszak előzi meg, amely során a zsűri figyelembe veszi az innovatív megoldásokat, az élvonalbeli technológia használatát, a dizájnt és az ergonómiai kialakítást, az egyszerű használatot, valamint az ár-teljesítmény arányát. Az idei győzteseket 27 ázsiai, ausztrál, európai, észak- és dél-amerikai profi- és hobbifotós és üzleti magazin képviselője választotta ki a japán Camera Journal Press Club egy tagjával közösen.

A TIPA az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb fotótechnikai sajtószövetség a világon. A 2017-es elismerésével együtt az Epson 1997 óta összesen 38 TIPA-díjat kapott technológia megoldásaiért és képalkotó termékeiért, beleértve a tintasugaras nyomtatókat, tintákat, szkennereket és projektorokat. A díjátadó eseményt 2017. június 16-án rendezik Tokióban.

 

A díjnyertes termékkel kapcsolatban a TIPA így fogalmazott:

Epson SureColor SC-P5000

A 17″ méretű SC-P5000 egy asztali proofkészítő, képzőművészeti és fényképészeti alkalmazásra tervezett nyomtató, tíz színből álló festékkészlettel, PrecisionCore TFP nyomtatófejjel és Epson Precision Dot technológiával. A nyomtató kizárólag olyan 200ml-es UltraChrome HDX tintapatronokat használ, amelyek továbbfejlesztett fényállóságot és sűrűbb fekete árnyalatokat biztosítanak, a korábbi modellekhez képest még korszerűbb nyomtatási állandósággal.

sc-p5000_img3

A nyomtató modern por és statikus feltöltődés elleni védelemmel rendelkezik, ami csökkenti a karbantartási igényt és növeli a készülék tartósságát. A PrecisionCore nyomtatófej színenkénti 360 fúvókája gyorsabb nyomtatási sebességét biztosít változtatható, akár 3.5 pikoliter tintacsepp mérettel. A telepítés és a működtetés a 2,7” méretű színes LCD panelnek köszönhetően egyszerű.

A SureColor SC-P5000 nyomtatóról további információ az Epson weboldalán érhető el:

www.epson.hu/surecolor-sc-p5000

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés