Connect with us

Hirdetés

technokrata

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

E-gazdaság

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

A Xerox bejelentette, hogy 29 új ConnectKey® kompatibilis nyomtatót, illetve multifunkciós berendezést vezet be a piacra, amelyeket egytől-egyig felvértezett biztonságos, helytől függetlenül használható megoldásokkal, felhő-kapcsolattal, termelékenységet támogató funkciókkal és applikációkhoz való hozzáféréssel.

Az új ConnectKey® portfolió a hagyományos nyomtató berendezéseket átalakítja okos, összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké, amelyek reflektálnak napjaink üzleti életének elvárásaira. A perszonalizált munkafolyamatok, a felhő-szolgáltatáshoz való egy érintéses hozzáférés, illetve a többszintű biztonsági funkciók jelentik az új nyomtatást, másolást és faxolást.

A termékcsalád magába foglalja a különböző méretű, sebességű és tudású berendezéseket, amelyek illeszkednek a kis-és középvállalkozások és a nagyvállalatok igényeihez egyaránt.  Az egész portfoliót meghatározza a kiemelkedő felhasználói élmény.

„A Xerox követi a munkahelyeket érintő változásokat. A munkavégzés folyamata mára áttevődött a munkaasztalról a hordozható eszközök felé. Sokkal személyesebbé vált a folyamat, ezért mobil- és felhő technológiájú környezethez illeszkedő, munkahelyi asszisztenciát ellátó portfóliót építettünk, amely alkalmazkodik a fejlődéshez.”

– hangsúlyozta Jeff Jacobson, a Xerox vezérigazgatója.

Az új termékeket a Xerox VersaLink® és a Xerox AltaLink® sorozat tagjaiként fogjuk megismerni. A 19 nyomtatót és multifunkciós berendezést magába foglaló VersaLink szériát a kisebb munkacsoportokra szabva alakították ki. Míg a 10 multifunkciós eszközt felölelő AltaLink szériát a nagyobb munkacsoportokra méretezve hozták létre.

Kulcsjellemzők:

  • Áramvonalasított üzleti folyamatok: A Xerox App Galériával készült applikációk abban segítenek a szervezeteknek, hogy munkafolyamatokat a saját speciális műveleteikre szabhassák. Például a betegek felvételi űrlapjának kitöltését, ingatlanszerződések menedzsmentjét és a kiskereskedelmi számlázást lehet átalakítani kevesebb lépésből, gyorsabb tevékenységekből álló folyamattá a berendezés által engedélyezett digitális munkafolyamatok használatával.
  • Iparág-vezető, intuitív felhasználói tapasztalat: A több éves Xerox kutatásoknak köszönhetően mind a 29 új berendezés ugyanolyan, testre szabható felhasználói felületen osztozik, amely kizárólag a Xerox munkahelyi megoldásaira jellemző és hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználói élmény vele együtt változzon. A tablett-szerű érintőképernyő a különböző munkahelyi környezetekre, vagy az egyéni felhasználókra szabható.
  • Mobil-és felhő kapcsolat: Az információk könnyen áramoltathatóak a berendezéstől a felhőadattár felé legyen az a Dropbox, az Office 365, vagy a Google Drive. A helyhez nem kötött munkatársak vezeték nélküli kapcsolattal bármilyen számítógépes eszközről nyomtathatnak.
  • Teljes körű biztonság a berendezésre és az információkra egyaránt: A ConnectKey® technológia átfogó védelmet nyújt a rendszer alkotóelemei és a sebezhető pontjai felett. Védi a berendezést az illetéktelen hozzáférésektől; titkosítással és képfelülírással bizalmasan kezeli a kommunikációt, illetve az információkat; ellenőrzi a berendezést érő behatolási kísérleteket és védi az adatokat, illetve a gépet a rossz szándékú betörésektől.

A hálózatbiztonság terén vezető szinten álló szolgáltatókkal való együttműködés révén a ConnectKey®-kompatibilis berendezések nagyobb biztonságot szavatolnak a vállalatoknak még a védelmi szempontból a legtudatosabban kialakított környezetben is. Továbbá az AltaLink multifunkciós készülékeket ellátták egy további biztonsági szinttel a McAfee partnerségnek köszönhetően.

Elérhetőség

2017. második negyedévétől a 29 új Xerox AltaLink és Xerox VersaLink berendezés világszerte elérhető lesz, így Magyarországon is.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés