Connect with us

technokrata

Épp a legjobbkor frissült a Google egyik hasznos szolgáltatása

E-gazdaság

Épp a legjobbkor frissült a Google egyik hasznos szolgáltatása

Épp a legjobbkor frissült a Google egyik hasznos szolgáltatása

A karácsonyi roham előtt frissítette a Google a Népszerű időszakok funkcióját.

Már tavaly nyár óta elérhető a Google-nél a Népszerű időszakok fül, amely azt mutatja meg, hogy egyes boltokban mekkora lehet a körülbelüli forgalom. A kaliforniai gyártó újdonságát nagy sikerrel fogadták a felhasználók, ezért most továbbfejlesztették, méghozzá nem is akárhogy.

boltforgalom

Mostantól ugyanis még pontosabban jelzi ki a forgalmat a rendszer, azaz gyakorlatilag élőben követhető, hogy épp mennyien vannak az adott üzletben. Persze fontos kiemelni, hogy ez is csak a korábbi forgalom által összeállított becslés, nincs szó arról, hogy minden egyes üzletet egyesével megfigyelnének a Google-nél. Épp ezért a “Helyes?” gombra kattintva akár módosíthatunk is az aktuális forgalmi adaton, ha úgy ítéljük meg, hogy félrevezető információk jelennek meg.

Függetlenül attól, hogy néha biztosan lesz egy-egy rosszul megbecsült forgalmi adat, a Google funkciója arra mindenképpen nagyon jó, hogy a karácsonyi roham előtt összeállíthassunk egy menetrendet. Így  mindig olyankor érkezhetünk meg egy adott boltba, amikor a lehető legkevesebben járnak arra, ezzel pedig rengeteg időt spórolhatunk meg.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin