Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét összefogtak egy jó ügyért a Continental magyarországi munkatársai

Büszkeség

Ismét összefogtak egy jó ügyért a Continental magyarországi munkatársai

Ismét összefogtak egy jó ügyért a Continental magyarországi munkatársai

A Continental hazai közel nyolcezer munkatársa az idei évben is egy emberként fogott össze a rászoruló magyar családokért.

A kezdeményezés eredményeként több száz kilogramm adományt gyűjtöttek a MikulásGyár részére, amelyeket december 21-én adtak át a vállalat képviselői.  

A MikulásGyár az Oltalom Karitatív Egyesülettel együttműködve juttatja el az összegyűjtött adományokat a rászorulók számára Magyarország teljes területén. A Continental segítőkész hazai munkatársai a budaörsi, budapesti, makói, nyíregyházi, szegedi, veszprémi és váci vállalati gyűjtőpontokra vitték adományaikat, amelyek játékokat, édességeket, tartós élelmiszereket, illetve tisztító- és tisztálkodási szereket tartalmaztak. Az adományokat Dr. Keszte Róbert, Dapsy Zoltán, Sven Tschelzek, Deme Lajos, Tákos- Szabó Estilla, Kövér Dávid és Hornyacsek Zoltán adták át Budapesten a Városháza Parkban felállított Mikulásgyár létesítmény előtt.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink az idei évben is fontosnak tartották, hogy közösen kivegyük a részünket a társadalmi felelősségvállalásból. Köszönhetően önzetlen felajánlásaiknak, ezúttal több száz kilogramm adományt adhattunk át a MikulásGyár számára. Vállalati értékeink közül az egyik legfontosabb az egymásért cselekvés, a kölcsönös tisztelet, amit ennek a kezdeményezésnek a segítségével a szélesebb társadalmi körben is kiállhatunk egy fontos ügyért”

– mondta el Dr. Keszte Róbert.

Az adománygyűjtés célja nem csupán az, hogy közvetlen segítséget nyújtson, hanem az is, hogy felhívja a figyelmet a szegénység felszámolásának fontosságára, amely egyike a Continental globális fenntarthatósági céljainak.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Büszkeség

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés