Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: érintőkijelzős új Motorola – az iPhone kihívója?

Kütyük

Kémfotók: érintőkijelzős új Motorola – az iPhone kihívója?

Ez a készülék lesz az amerikai gyártó megmentője?

Először idén augusztusban írtunk arról, hogy a Motorolánál már javában folyik egy bizonyos Attila kódnevű készülék fejlesztése, mely masináról most végre megérkeztek az első kémfotók.

A Motorola Attila egy vadonatúj, Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert futtató smartphone, melynek előlapját egy az iPhone-énál kisebb méretű, 2,8 colos képátlójú TFT érintőkijelző uralja: a 320×240 pixeles felbontású panel 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Hagyományos billentyűzetet ezúttal nem kapunk, a kijelző alatti navigációs megoldás pedig leginkább a BlackBerry-féle spéci Trackballhoz hasonlítható.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA támogatást is kapott, ráadásul nem csak 3,6, hanem 7,2 Mbit/s-os sebességgel is képes magába szippantani az adatokat. A Qualcomm 7201A chipsetes (528 MHz-es processzor) készülék kapcsán említést érdemel még az 1,8 Mbit/s-os HSUPA, a GPS, a Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás, illetve az 1.130 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. A kamera felbontása egyelőre ismeretlen.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés