Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile – fókuszban a kreatívitás

Kütyük

T-Mobile – fókuszban a kreatívitás

Még két hétig lehet nevezni a T-Mobile reklámfilm-készítő versenyére.

Május végéig lehet pályázni a T-Mobile szélessávú mobilinternet-szolgáltatás témakörét feldolgozó reklámfilmes versenyén. Az újszerű, egyedi ötleteken alapuló alkotások készítésére ösztönző pályázat nagy érdeklődést hozott, május közepéig közel másfél száz reklám érkezett. Az 1 millió forint értékű fődíjat rangos zsűri ítéli oda a legkreatívabb reklám készítőjének.

A döntnökök: Herendi Gábor filmrendező-producer, Winkler Nóra televíziós műsorvezető, Szigeti Péter, a Kreatív szaklap főszerkesztője, Langsteiner Marianne, a T-Mobile marketingigazgatója, valamint Liptay Gabriella, a T-Mobile kommunikációs vezetője. ˝Az én reklámom˝ címmel meghirdetett pályázatra 15-60 másodpercnyi reklámfilmeket vár a legnagyobb hazai mobilszolgáltató május 31-ig, a 18. életévüket már betöltött pályázóktól.

A reklámfilmekkel szemben elvárás, hogy a film kreatív, eredeti módon mutassa be a szélessávú mobilinternet-szolgáltatás előnyeit, illetve a felhasználók életére gyakorolt pozitív hatásait. A film tetszés szerinti eszközökkel, akár mobiltelefonnal is elkészíthető. A feltöltött reklámfilmek előszűrési folyamat után felkerülnek a www.youtube.com/user/Enreklamom internetes oldalra, így ott mindenki számára megtekinthetőek. A legnagyobb nézettséget elérő film lesz a 200 ezer forint értékű közönségdíj nyertese. A pályázati kiírás és a további részletek a verseny című hivatalos weboldalán olvashatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés