Connect with us

Hirdetés

technokrata

Foci EB láz – mi is rúghatjuk a bőrt!

Kütyük

Foci EB láz – mi is rúghatjuk a bőrt!

Nyakunkon a foci EB, próbáljunk hát ki egy mobiltelefonokra szánt foci játékot!

Az Electronic Arts a közelgő rangos sportesemény kapcsán kiadta az UEFA EURO 2008 Mobile nevezetű játékot, melyet én egy Nokia N82-es készüléken próbáltam ki. A telepítéshez egy mintegy 700 KB-os állományt kellett letölteni a telefonra, és néhány pillanattal később már meg is ejthettem az első kezdőrúgást.

Előtte természetesen átestem az elmaradhatatlan beállításokon, vagyis például megadtam, hogy hány perces legyen egy mérkőzés, milyen nehéz legyen a játék, illetve, hogy engedélyezett legyen-e a les. Az első meccsek közben rendkívül sokat segítenek a szoftver által megjelenített tippek és trükkök, melyekre mindenképpen érdemes odafigyelni, hiszen csak ezekre odafigyelve érhetünk el komolyabb sikereket.

Ha csak gyors kikapcsolódásra vágyunk, érdemes a Quick Match-et, vagyis a barátságos meccset választani, de ezenkívül természetesen akár egy egész EB-t is bármikor végigjátszhatunk, persze csak ha van elég időnk. A büntető rugások szerelmeseinek jó hír, hogy a játéknak tizenegyes rúgásokra kihegyezett üzemmódja is van. A grafika egyébként közepesnek mondható, e tekintetben például a FIFA08 N-Gage játék beelőzi az UEFA EURO 2008-at. A játék függőleges és vízszintes kijelző módban egyaránt használható, a fontosabb események (például gól, vagy szabálytalanság) visszajátszása pedig szabadon tekerhető és le is állítható.

Hogyan szerezhető be a játék? T-Mobile előfizetőknek a 17123-as, Pannonosoknak a 1777-es, Vodafone-osoknak pedig a 1744-es számra kell elküldeniük az EA SMS kódot. Az elküldött SMS belföldi T-Mobile, Pannon és Vodafone előfizetők esetében díjmentes, mely nem tartalmazza a játék kiválasztásához és letöltéséhez szükséges adatforgalom díját és a játék árát. A játék pontos ára a fizetés jóváhagyását megelőző WAP oldalon található. Az adatforgalom a saját tarifacsomagnak megfelelően kerül kiszámlázásra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés