Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google Analytics, magyarul

Kütyük

Google Analytics, magyarul

A Google weboldal látogatottság elemző szolgáltatása anyanyelvünkön szólhat hozzánk.

A Google Analytics ingyenes megoldásként a felsővezetőknek, a marketingeseknek, a weboldal-tulajdonosoknak és tartalomfejlesztőknek segít abban, hogy minél többet tudjanak meg oldaluk látogatottságáról, és ezáltal növeljék online tevékenységeik hatékonyságát. Az adatokat és statisztikákat könnyen érthető formában összefoglaló szolgáltatás révén a felhasználók átgondoltabb és eredményesebb döntéseket hozhatnak. Az elemzések több módon érhetők el: e-mailben lekérhető jelentés, személyre szabható irányítópult-nézet, térkép, valamint egyszerű szöveges üzenet formájában is, így a fontos információk mindig könnyen hozzáférhetők.

„Örömmel jelentjük be, hogy a weboldalak látogatottságát elemző szolgáltatásunk egyre több nyelven érhető el. A támogatott nyelvek száma jelenleg 25, ezzel a Google Analytics a hasonló termékek közül a legnemzetközibbnek mondható az iparágban.” – mondta Brian Clifton, az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió webanalízis üzletágának vezetője.

A magyar nyelvű Google Analytics a Google AdWords-szel lesz integrálva. Az AdWords magyar nyelvű felhasználói képernyőjén az elkövetkező hetek során automatikusan meg fog jelenni az Analytics eszköztára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés