Connect with us

Hirdetés

technokrata

BenQ-Siemens: hajrá Real Madrid!

Kütyük

BenQ-Siemens: hajrá Real Madrid!

A Real Madrid játékosainak 2006/2007-es mezén először tűnik fel az új fő szponzor, a BenQ-Siemens logója, hivatalossá téve ezzel a BenQ-Siemens és a ˝XX. század legjobb labdarugó csapata˝ közötti együttműködést.


A Real Madrid az új mezt a július végi edzőtáborban, majd észak-amerikai turnéján mutatja be több milliós szurkolótáborának. Augusztus 26-27-én, a spanyol első osztályú bajnokság megkezdésekor olyan futballisták fogjak ezt a mezt viselni, mint Ronaldo, Raul, Casillas, Robinho és Sergio Ramos.

450 millió Real Madrid rajongóval és a BenQ Mobile 70 országban történő meghatározó jelenlétével ez az együttműködés hihetetlen népszerűséget biztosít mindkét partnernek. ˝A Real Madridnak és a BenQ Mobile-nak egyaránt folyamatosan új kihívásokkal kell szembenéznie, mindkét fél arra törekszik, hogy új utakat és lehetőségeket fedezzen fel, hogy nyitott legyen az újra, és mindig képes legyen a megújulásra. Az a tény, hogy felkerült a játékosok mezére a BenQ-Siemens logó, egy mindkét fél számára rendkívül előnyös együttműködést hozott létre˝ – mondta Clemens Joos, a BenQ Mobile vezérigazgatója.

A logó nemcsak a legendás fehér mezeket fogja díszíteni, hanem megjelenik a madridi Barnebau Stadionban és számtalan közös rendezvényen is. A BenQ Mobile a mezek bemutatásával egyidőben kreatív játékot indít a www.benq-siemens.com/realmadrid honlapon, ahonnan a jövőben a legfontosabb híreket, információkat lehet letölteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés