Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendkívül olcsó 3G kagylómobil

Kütyük

Rendkívül olcsó 3G kagylómobil

A ZTE nevezetű kínai gyártónak köszönhetően hamarosan olcsó 3G mobilok áraszthatják el az európai piacot.


A ˝3˝ nevezetű harmadik generációs mobil szolgáltató számára szállított ZTE F866 egy divatos megjelenésű – sajnos külső antennás – szétnyitható kialakítású készülék, mely csukott helyzetben 93,6 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 25,4 milliméter vastag.

A GSM (900/1800 MHz) és UMTS (2100 MHz) hálózatokban egyaránt használható újdonság 2 colos képátlóval rendelkező belső TFT folyadékkristályos kijelzője egy középkategóriás darab, lévén, hogy 176×220 képponttal rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az elsősorban hívófél kijelzésre használatos külső display 1 colos képátlójú.

Harmadik generációs mobiltól szokatlan módon a beépített digitális fényképezőgép nem 1, vagy 2 megapixeles, hanem mindössze VGA (640×480 pixel) felbontású. Természetesen nem csak fotózni és videózni, hanem videótelefonálni is lehet a készülékkel, melyről azonban nem egy második kamera, hanem elforgatható optika gondoskodik. A gyártónak létezik egyébként egy bizonyos F868 típusjelű modellje is, melyben már nem VGA, hanem 1,3 megapixeles felbontású kamera lakozik.

A 124 gramm tömegű ZTE F866 fejlett MP3 és MPEG4 lejátszási képességekkel rendelkezik és teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitással bír. A 3,5 órás beszélgetési idejű, illetve 9 napos készenléti idejű készülék ára az Egyesült Királyságban 100 font, vagyis mintegy 37 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés