Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 7380: jön a legújabb ceruzamobil!

Kütyük

Nokia 7380: jön a legújabb ceruzamobil!

Egyre több jel utal arra, hogy a Nokia hamarosan be fogja jelenteni a 7280-as ceruzamobil utódját.


A közelmúltban kiszivárgott, viszonylag rossz minőségű kémfotókat követően a napokban kiváló minőségű felvételek is napvilágot láttak a készülékről. A legfrissebb információk szerint a Nokia 7280-as utódmodellje Nokia 7380 névre fog hallgatni. Ahogy azt az említett elődön már megszokhattuk, hagyományos billentyűzetet nem kapunk a pénzünkért, így a telefon kezelését mindössze egyetlen, iPod stílusú tekerőgombbal kell megoldanunk.

Egyelőre bizonytalan, hogy a beépített digitális fényképezőgép felbontása meghaladja-e a 7280-as 640×480 pixelét (VGA), vagyis, hogy 1, vagy talán 2 megapixeles kamera kerül-e az újdonságba, az viszont több mint valószínű, hogy a telefon integrált vakut kap és persze videót is fel tud majd venni.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre alkalmas Nokia mobiltelefon a jó öreg GPRS-en kívül az annál jóval gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja, ezenkívül pedig többek közt Bluetooth kontroller is kerül bele.

A debütálási időponttal kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink, azt viszont már tudni lehet, hogy a Nokia 7380 600 dollárba, vagyis mintegy 120 ezer forintba fog kerülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés