Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-E620: hangfelismerős mobil Európának

Kütyük

Samsung SGH-E620: hangfelismerős mobil Európának

A Samsung Electronics bejelentette, hogy hamarosan megkezdi SGH-E620 típusjelzésű mobiltelefonjának európai kereskedelmi forgalmazását.


A kagylóformájú újdonság alapjában véve egy teljesen átlagos készülék, egyetlen különlegessége nem más, mint a fejlett hangfelismerési technológia. Némi üröm az örömben, hogy magyarul még nem tud a szoftver, hanem csak a következő nyelveket támogatja: angol, francia, spanyol, német, olasz.

A csukott helyzetben 86 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 24 milliméter vastag Samsung SGH-E620 egész pontosan 90 grammot nyom a mérlegen. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a beépített digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1 megapixeles felbontású fotókat lehet készíteni. A kamera optikája mellett nem is egy, hanem rögtön két LED alapú vaku kapott helyet, így akár még sötétben is fotózhatunk. A külső LCD egyébként ugyancsak 262 ezer színű, felbontása pedig 96×96 pixel.

A belső antennás, Bluetooth és GPRS Class 10 kompatibilis Samsung SGH-E620 hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve és természetesen MP3 zeneállományokat, illetve MPEG4 videókat is képes lejátszani. A készülék háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés