Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sendo M570: belépőszintű széthajtható mobiltelefon

Kütyük

Sendo M570: belépőszintű széthajtható mobiltelefon

A Sendo a 3GSM Világkonferencián leplezte le legújabb belépőszintű mobiltelefonját, az M570-et.

A kicsi és könnyű, széthajtható kialakítással rendelkező újdonság szolgáltatások tekintetében nagy mértékben hasonlít a napokban bemutatott Sendo S600-hoz, leszámítva, hogy a beépített digitális fényképezőgép hiányzik belőle.

A 82 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 20 milliméter vastag telefon egész pontosan 77 grammot nyom a mérlegen. A Sendo M570 telefonkönyvében maximum 250 kontaktot lehet eltárolni, melyek mindegyikéhez három hívószám és egy elektronikus levelezési cím rögzíthető. A készülék 100 darab rövid szöveges üzenetnek ad helyet, és természetesen támogatja a multimédiás üzeneteket is. Egy-egy MMS maximum 20 oldalból állhat, illetve legfeljebb 100 KB méretű lehet.

A GPRS Class 8 támogatású Sendo újdonság Java 2.0 kompatibilis, vagyis gyárilag telepített játékainak és egyéb alkalmazásainak köre könnyedén tovább bővíthető. A polifonikus csengőhangokkal ellátott készülék WAP böngészője 2.0-s verziószámot visel magán. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a nyár elején bemutatkozó, 190 eurós árú Sendo S600 a gyártó közlése szerint 5 órás beszélgetési idővel, illetve 400 órás készenléti idővel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés