Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még lehet jelentkezni a BlackRock és a Design Terminal közös hackhatonjára

E-gazdaság

Még lehet jelentkezni a BlackRock és a Design Terminal közös hackhatonjára

Még lehet jelentkezni a BlackRock és a Design Terminal közös hackhatonjára

A BlackRock és a Design Terminal 24 órás kihívásának témája a hatékony pénzfelhasználás. A szervezők olyan csapatokat jelentkezését várják, akik innovatív megoldásaikkal és változatos módszerekkel mutathatják meg számunkra, hogyan lehetünk pénzügyileg felelőségteljesebbek a mindennapokban.

A BlackRock a világ egyik legnagyobb alapkezelőjeként és befektetőként is a piaci szereplők bizalmát élvezi, ha a pénz hatékony kezeléséről van szó. A vállalat összefogott a Design Terminallal, hogy egy 24 órás kihívásra invitálják a legígéretesebb fiatal csapatokat, ahol a tagok a legkülönfélébb tudományterületekről – legyen az informatika vagy közgazdaságtan vagy akár tervezőgrafika – érkezhetnek.

dt_blackrock_02

A Hackathon egy olyan üzleti ötletverseny, melynek alkalmával a jelentkezőknek  különböző megoldási javaslatokat kell feltérképezniük egy előre meghatározott témában. A feladat megoldására 24 óra áll rendelkezésre. Ez idő alatt a BlackRock és a Design Terminal mentorainak segítségével az ötlethez tartozó terméket vagy szolgáltatást is kidolgozzák a résztvevők.

A kihívásnak tétje is van, hiszen a nyertesek számtalan díjjal gazdagodhatnak. Amellett, hogy együtt ebédelhetnek a BlackRock magyarországi vezetőjével, Melanie Seymourral, a BlackRock workshopján is részt vehet az első helyen végzett csapat. A nyereményhez hozzátartozik egy 500 euró értékű WizzAir utalvány, Google Home eszközök és Brain Bar fesztivál jegyek a csapattagok számára.

Jelentkezni az esemény honlapján, 2018. április 5-ig lehet.

További információ: http://blackrock.designterminal.org

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés