Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-S500 még ebben a hónapban

Kütyük

Samsung SGH-S500 még ebben a hónapban

Immár tudni lehet, hogy a Samsung SGH-S500 típusjelzésű legújabb mobiltelefonja az európai piacokon még ebben a hónapban kapható lesz, még pedig 350 euró, vagyis mintegy 90 ezer forint körüli áron.

A dél-koreai székhelyű gyártó az SGH-S500 révén a középkategóriában szeretne egy kevés borsot törni a konkurencia orra alá.

Az antenna nélkül 83 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 22 milliméter magas Samsung mobiltelefon újdonság a mérlegen kereken 80 grammot nyom. Az SMS és MMS küldésre, valamint fogadásra egyaránt alkalmas készülék természetesen Java támogatással is rendelkezik, folyadékkristályos kijelzője pedig 128×160 pixel felbontású és 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes. A széthajtható kialakítású telefon külső kijezője 96×64 pixeles felbontással rendelkezik, és az SGH-S300-étól eltérően nem színes, hanem csak monokróm, de azt hiszem ez nem jelent különösebb hátrányt.

A Class 10 GPRS kompatibilis, többek közt infravörös porttal is ellátott SGH-S500 gyárilag három játékszoftvert, valamint számos negyvenszólamú polifonikus csengőhangot vonultat fel, memóriájában pedig maximum 200 rövid szöveges üzenetet lehet eltárolni. A 250 órás készenléti, illetve 3 órás beszélgetési időt biztosító készülék telefonkönyve legfeljebb 500 bejegyzést képes rögzíteni, ezenkívül pedig említésre méltó a telefon naptár, hangmemória, ébresztő, illetve stopperóra funkciója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés