Connect with us

Hirdetés

technokrata

Van egy jó ötleted? Itt most sokat érhet!

E-gazdaság

Van egy jó ötleted? Itt most sokat érhet!

Ehhez pedig csak egy Uber-t kell hívni!

Hiánypótló utazásra hívja a vállalkozó kedvűeket az Uber. A fuvarszolgáltatás június 1-én 11 és 15 óra között várja azokat, akik rendelkeznek egy ötlettel, amivel szerintük sikeres céget indíthatnának. Ezért az Uber három szakmai partnerrel fogott össze és megalkották az UberPITCH-et, ahol az utazás során elmondhatod, hogy mire gondoltál.

Az ötlet felvázolására 7 perc áll rendelkezésre, illetve  ugyanennyi idő jut arra, hogy a befeketető véleményét meghalgathasd. Az ötleteket Heal Edina (Google), Sikósi Zoltán (Invescom) és Kassai Ákos (IQB) mentorálja majd. Nemcsak miattuk, de a “fődíjért” is érdemes egyet utazni, hiszen a legjobb ötletadót az Uber Berlinbe viszi, ahol lehetősége lesz találkozni a cég vezérigazgatójával, Travis Kalanick-kal.

uber-1500x1000

Ahhoz, hogy te is hívhass egy UberPITCH autót, szükséged van néhány lépésre:

    • Töltsd le az Uber applikációt iPhone-ra, Android-ra vagy Blackberry-re.
    • Add le a nevezésedet ITT Május 30-ig
    • május 31-én megosztanak veled egy promókódot, mely engedélyezi számodra az UberPITCH nézet feloldását az applikációban.
    • június 1-én 11:00 és 15 óra között igényelj egy UberPITCH autót, hogy találkozhass a zsűrivel.

Fontos tudni, hogy az utak ingyenesek, de a indulási pontodban kezdődnek és végződnek, azaz ha tényleg utazni akarsz, később egy hagyományos Uber-t is hívnod kell. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy az UberPITCH csak Budapesten elérhető.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés