Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre egy okostelefon, ami nem merül le a nap végére

Kütyük

Végre egy okostelefon, ami nem merül le a nap végére

Óriási akkumulátorral érkezik az Acer újdonsága.

Az elmúlt évek során elképesztő ütemben fejlődtek az okostelefonok. Ehhez elég csak megnézni egy 10 évvel ezelőtti készüléket, hogy rájöjjünk, mennyit változott a világ. Van azonban ezeknek a készülékeknek egy része, amely gyakorlatilag semmiben sem változott, ez pedig az akkumulátor.

Hiába ugyanis a jobb kijelző, az erősebb processzor, a vékony kialakítás és a fokozott felhasználás miatt a legtöbb okostelefon feladja a nap végére. Ha csodát nem is tudott tenni az Acer, a tajvani gyártó azért megtette a tőle leginkább telhetőt. Ezért az új, Liquid Zest Plus névre keresztelt mobiljukban egy 5000 mAh-es akkumulátor foglal helyet. Talán nem meglepő, hogy ennek fényében búcsút mondatunk a szupervékony kialakításnak, viszont legalább átlagos használat mellett is elmegy két napig a telefon.

liquid-zest-acer

 

Az Android 6.0-át futtató Liquid Zest Plus ezen kívül egy 5,5 colos HD felbontású megjelenítőt és egy 13 megapixeles, Tri-Focus technológiával ellátott kamerát is tartalmaz. Ez utóbbi a lézeres- kontraszt- és a PDAF-autofókusz előnyeinek hála különösen gyorsan képes felméri a fotózni kívánt tárgy távolságát így rendkívül gyorsan készülhet el a kívánt kép.

A tajvani gyártó újdonsága ezen kívül egy MediaTek MT6735 lapkakészletű, 1,3 GHz-en üzemelő négymagos processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB memóriát tartalmaz. A hazai elérhetőségről egyelőre nincs információ, de az Egyesült Államokban 250 dollárt kérnek az eszközért.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés