Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akik mostanában tervezik Sony-Ericsson telefon vásárlását

Kütyük

Akik mostanában tervezik Sony-Ericsson telefon vásárlását

És még soha nem láttak élőben ilyen telefont, vagy csak szeretnék kicsit kipróbálni vásárlás előtt…

Bár a lehetőség nem új, mégis beszámolunk róla, hiszen igen kevesen ismerik ezt a fajta „próbát”.

Sokszor vásárlás előtt az a problémája az embernek, hogy nem tudja, hogy az addig használt márkáról mennyire könnyen tud átállni az új (esetleg egyéb paraméterekben kedvezőbb) típusra.

Nos, a legtöbb esetben ez nem okoz problémát, hiszen minden gyártó már kiforrott és kényelmes menürendszerrel dolgozik, de mégis érdemes egy próbát tenni előtte (ha már csak az érdekesség kedvéért is).

A Sony-Ericsson az új fejlesztésű telefonjaihoz elkészítette a ShockWave animációt. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag „élőben” láthatjuk és tapasztalhatjuk meg az összes ilyen telefont, hiszen a számítógép képernyőjére egy teljes funkcionalitással bíró telefon jelenhet meg.

A virtuális telefon kikapcsolhatjuk/bekapcsolhatjuk, hívhatunk vele (persze a másik oldalon nem csöng ki…), SMS-t írhatunk, telefonkönyvet szerkeszthetünk, azaz egyszóval mindent ki lehet próbálni rajtuk.

Amennyiben Internet Explorer-t használunk, az oldalak megtekintése előtt rákérdez (amennyiben még nincsen telepítve), hogy akarjuk-e telepíteni a ShockWave lejátszót. Erre igennel felelve, perceken belül próbálgathatunk akár egy T68i-t.

A jelenleg kipróbálható típusok:
T68i
T68
T65
T39

A lenti linkre kattintva jutunk a cég lapjára. Azon belül válasszuk a „Termékek”-et, majd a kívánt telefont, majd az „Explore”-t, és végül a „Try it!”-et.

A fent említett telefonokhoz mindig van próba, de mindig kicsit máshonnan elérhető sajnos.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés