Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone árulja itthon először az Xperia M2 Aqua-t

Kütyük

A Vodafone árulja itthon először az Xperia M2 Aqua-t

Alig egy hónappal a londoni nemzetközi bemutató után, szeptember második felében már megvásárolható lesz Magyarországon is a Sony vadonatúj, víz- és porálló telefonja, az Xperia M2 Aqua, a világ legmagasabb vízállósági szintjét (IP65/68)* elért okostelefonja.

A mobilszolgáltatók közül egyedül a Vodafone kínálatában két színben (fekete és réz) megjelenő készülék a nagyon népszerű Xperia M2 víz- és porálló testvére. Az Xperia M2 Aqua a korlátlan belföldi hívást és SMS-küldést biztosító Red előfizetéssel már 1 Ft-ért elérhető lesz, havi 3000 forintos készülékhavidíjjal. A Vodafone portfóliójában megjelenő újabb exkluzív készülék ajánlat is jelzi, hogy a Vodafone egyedi, csak nála elérhető ajánlatokkal is az ügyfelei kedvében akar járni, mondta Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatások Üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az Xperia M2 Aqua a Sony első olyan középkategóriás készüléke, amely megkapta a cég vízálló technológiáját, amivel 1 méter mély vízben akár 30 perces működésre képes. A 8MP fényképezőgéppel és a hozzá kifejlesztett kreatív alkalmazáscsomaggal csodálatos víz alatti és feletti fotókat lehet készíteni, akár esőben, vagy vizes helyeken is.

A kiemelkedően nagy kapacitású 2300 mAh-s akkumulátorral ellátott, LTE képes telefon képernyője 4,8 inches qHD felbontású IPS panel, mely kedvező betekintési szögével az egykezes használathoz is tökéletes.  Az Xperia M2 Aqua Qualcomm® Snapdragon™ 400 processzorral, négy processzormagos, 1.2 GHz-es processzorral és 4.4-es KitKat Androiddal érkezik a boltokba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés